Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ξεκίνησε η Χριστουγεννιάτικη περίοδος με φιλανθρωπικά μπαζάρ για την πνοή Ελπίδας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έντονη δραστηριότητα για την Πνοή Ελπίδας, τον φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό φορέα, που ξεκίνησε τη συμμετοχή της σε διάφορα μπαζαρ της πόλης, προκειμένου να συγκεντρώσει δωρεές για απόκτηση τροφίμων και άλλων καταναλωτικών αγαθών, για τις οικογένειες που υποστηρίζει.

Ο μήνας ξεκίνησε με τη συμμετοχή της στο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζάρι – γιορτή του Διεθνούς Συλλόγου Γυναικών Ελλάδας (International Women’s Organization of Greece ) που πραγματοποιήθηκε φέτος στις 4 Δεκεμβρίου στο Assembly Hall της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, και απευθύνονταν σε όλη την οικογένεια, σε μικρούς και μεγάλους.

Έπειτα, με τη συμμετοχή στο μπαζάρ του κολλεγίου Ανατόλια, που πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα από 15:00 – 19:00 στο Macedonia Hall, όπου συμμετείχαν πολλοί ακόμη φιλανθρωπικοί σύλλογοι και σωματεία.

Η πρώτη Κυριακή του Δεκεμβρίου έκλεισε με το άναμμα του δέντρου στο Τριάδι, όπου η Πνοή Ελπίδας συμμετείχε και εκεί, με σταντ χειροτεχνημάτων.

Υπενθυμίζουμε πως όλα τα έσοδα από κάθε μπαζάρ διατίθενται για τους σκοπούς του συλλόγου, που δεν είναι άλλοι, από την υποστήριξη οικογενειών που έχουν πραγματική ανάγκη!

Ο Δεκέμβρης μόλις ξεκίνησε, πολλές οικογένειες χρειάζονται έμπρακτη υποστήριξη σε βασικά αγαθά και καθένας μας πρέπει να συμβάλλει με κάθε τρόπο! Η Πνοή Ελπίδας θα είναι εκεί και καλεί τον καθένα να συμπράξει μαζί της!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ