Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ξεκίνησε η προεκλογική κίνηση στη Θέρμη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ξεκίνησε δειλά η προεκλογική κίνηση στη Θέρμη. Οι προσπάθειες της Νέας Δημοκρατίας να κατεβάσει δικό της συνδυασμό είχαν αποτέλεσμα, αφού δέχτηκε ο δικηγόρος κ. Χρήστος Φάσσας να είναι υποψήφιος δήμαρχος. Ωστόσο παραμένουν αμετακίνητα στην παράταξη του δημάρχου κ. Θ. Παπαδόπουλου τα στελέχη της Ν.Δ. που συμμετέχουν στη Δημοκρατική Ενότητα, διατηρώντας έτσι τον πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα του συνδυασμού. Ο κ. Φάσσας, που ήταν και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος Θέρμης το 2006, ξεκίνησε ήδη την αναζήτηση υποψηφίων για τον σχηματισμό συνδυασμού.

Στο μεταξύ, σε συγκέντρωση που πραγματοποίησε την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο της Θέρμης η Πρωτοβουλία Πολιτών, ανέδιεξε νέα επικεφαλής της, την δικηγόρο κ. Αννα Τσιφτελίδου. Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν ο αν. Υπουργός κ. Σωκράτης Φάμελλος, ο Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου Θεσσαλονίκης κ. Γιώργος Αγγελόπουλος, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, μέλη και φίλοι της παράταξης.

Ekdilosi Parembasi 2

Ποιοι Ειναι

Tsiftelidou
Άννα Τσιφτελίδου

Η Άννα Τσιφτελίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, κατάγεται από τις Σέρρες και είναι κάτοικος Θέρμης τα τελευταία 18 χρόνια. Είναι παντρεμένη με τον ηλεκτρολόγο μηχανικό Αναστάσιο Τσακίρη. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο Δημόσιο Δίκαιο. Ασκεί μάχιμη δικηγορία από το 1998, είναι διορισμένη στον Άρειο Πάγο και εξειδικεύεται στο Διοικητικό Δίκαιο και σε παροχή νομικών συμβουλών σε Ανώνυμες Εταιρίες, Σωματεία και Νομικά Πρόσωπα μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα. Διατηρεί το Δικηγορικό Γραφείο στη Θεσσαλονίκη «T&T Legalservices». Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων. Δραστηριοποιήθηκε στα Διοικητικά Συμβούλια Συλλόγων Γονέων (1ο Γυμνάσιο Θέρμης) και του Πολιτιστικού Συλλόγου των «Σερραίων Κατοίκων Δήμου Θέρμης». Υπήρξε μέλος της εθελοντικής ομάδας του Δήμου Θέρμης για την Προστασία του Περιβάλλοντος. Το 2014 ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Θέρμης με την παράταξη της Παρέμβασης Πολιτών Δήμου Θέρμης. Είναι μη αιρετό μέλος της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρίας Δασικής Εκμετάλλευσης & Αξιοποίησης Ακινήτου Περιουσίας του Δήμου Θέρμης. Έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση εκ της επαγγελματικής της ενασχόλησης και εξειδίκευσης.

fassas foto
Χρήστος Φάσσας

Ο κ. Χρήστος Φάσσας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1967 και είναι δικηγόρος με εξειδίκευση στον τομέα του Αστικού Δικαίου και ειδικότερα το δίκαιο των ακινήτων (Εμπράγματο Δίκαιο). Είναι πτυχιούχος της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών (Ν.Ο.Ε.) του Α.Π.Θ. και Κάτοχος Μεταπτυχιακού στο Διεθνές Δίκαιο και στο Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το Πανεπιστήμιο του Bristol της Μεγάλης Βρετανίας. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά. Ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Θέρμης το 2006 και Δημοτικός Σύμβουλος από το 1999 μέχρι το 2007, εκπρόσωπος της μειοψηφίας του Δήμου Θέρμης στην Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Θεσσαλονίκης 1999-2006, αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμης το 2003-2004, μέλος διαφόρων Δημοτικών Επιτροπών 19992007 και μέλος της συντακτικής επιτροπής της εφημερίδας «Θέρμης Δρώμενα», 1999-2002. Διετέλεσε επίσης: Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του «Α.Π.Ο. Θερμαϊκός Θέρμης» 2004-2005. Γενικός Γραμματέας 2002-2004 και μέλος του Δ.Σ. του το διάστημα 1996-2005. Αναπληρωτής Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Ο Αγιος Παύλος» 2005-2009. Πρόεδρος Τοπικής Επιτροπής «Νέας Δημοκρατίας» Θέρμης το 2004-2008 και Γενικός Γραμματέας το 1990-1993. Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Ο.Ν.ΝΕ.Δ. 1986-1990. Μέλος των Τομέων Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Υγείας της «Νέας Δημοκρατίας». Μέλος τοπικών και εθνικών κοινωνικών συλλόγων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ