Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Θερμαϊκός Θέρμης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Θερμαϊκός Θέρμης, ο Δήμος Θέρμης , τα Εκπ.Βασιλειάδη, σε συνεργασία με τον coach Γαλάνη Δημήτριο (Ηρακλής, Καβάλα,Lukoil) διοργανώνουν το 3rd SKILL IMPROVEMENT BASKETBALL CAMP, 16-18 Ιουνίου , στο κλειστό Γυμναστήριο Θέρμης. Όπως και πέρσι μαζί μας θα είναι και ο Legend του Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου Basketball AUDIE NORRIS (Portland, Barcelona, Treviso, Περιστέρι,NBA Ambassador, WORLD CAMPER). Μαζί του θα παρεβρίσκονται και τις 3 ημέρες του camp o ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ( Παναθηναϊκός,Πανιώνιος, Bilbao), o ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΙΡΕΛΗΣ (Άρης, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ).

Μαζί τους θα παρεβρεθούν και πολλοί εκλεκτοί επισκέπτες, όπως έγινε τη προηγούμενη χρονιά ( Μούρτος Σ., Ζάρας Θ., Δέδας Γ., Τσάβας Λ.,Παπαγεωργίου Χ., Λυπιρίδης Β.,Βεργίνης Δ., Μανωλόπουλος Σ., Δέδας Σ.,Racca D., κ.α.)

Στα παιδιά θα προσφέρεται κολατσιό-χυμός,οι μικροί αθλητές (2007-09) θα απασχολούνται και από καθηγήτρια καλλιτεχνικών στο διάλειμμα του basketball, ενώ στο τέλος του camp θα υπάρξει αγώνας επίδειξης Basketball με αμαξίδιο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ