Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Θερμαϊκός Θέρμης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο αθλητής του Kick boxing από τον σύλλογο του Θερμαϊκού Θέρμης γύρισε από το Παρίσι, όπου έπαιξε τίτλο Ευρώπης της ISKA 5 γύρων, με τον Γαλλομαροκινό Μοχάμεντ Καρμπαλ χάνοντας στα σημεία και έχοντας την διαιτησία υπέρ του Γάλλου και στους 5 γύρους. Ο βοηθός προπονητή Δημήτρης Τάσιος που συνόδευσε τον αθλητή μας δήλωσε οτι ο αγώνας ήταν υπέρ του Παπαϊωάννου, αλλά η έδρα έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο. Δεν πειράζει όμως ήμαστε μαχητές και ξέρουμε να χάνουμε. Εξάλλου θα αγωνιστεί ήδη στις 20/5/17 στην Κύπρο με τον έμπειρο κύπριο αθλητή Χρήστο Ευγενίου.

Ο αθλητής μας δήλωσε οτι είναι προετοιμασμένος για την μάχη αυτή και οτι μέχρι και τις 15/5 θα κάνει προετοιμασία με τον δάσκαλο Νικόλαο Κονδυλάκη και ιδιαίτερα μαθήματα με τον δάσκαλο Γεώργιο Σαριγιαννίδη έτσι ώστε να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο Muay thai. Οι πυγμάχοι της σχολής, Γιώργος Πουρσανίδης και Γιώργος Στεφανίδης φροντίζουν πάντα να ανεβάζουν τους αθλητές μας και τους προετοιμάζουν για τους αγώνες τους.

Επειδή όμως οι αγώνες δεν τελειώνουν ποτέ, πρέπει να αναφέρουμε οτι θα έχουμε μέχρι και τον Ιούλιο μεγάλες μάχες. Ένα διεθνές τουρνουά στην Κατερίνη και το αποκορύφωμα θα είναι στο Κόσσοβο όπου θα παίξει Ελλάδα vs Κόσσοβο. Τους αγώνες έκλεισε η ομοσπονδία της ΕΟΜΑ!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ