Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Μια γιορτή για τους νέους στο φράγμα της Θέρμης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αφιερωμένη στη νεολαία ήταν η εκδήλωση – συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο φράγμα της Θέρμης. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο δήμος Θέρμης και ειδικότερα η αντιδημαρχία Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού, Νέας Γενιάς και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Θέρμης σε συνεργασία με τη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Αθλητισμού. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι έξι πρώτοι επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων, από τα ισάριθμα Γενικά Λύκεια και ΕΠΑΛ που λειτουργούν στα όρια του δήμου. Στους μαθητές που ξεχώρισαν ο δήμος Θέρμης πρόσφερε από ένα drone, ενώ στους υπόλοιπους 440 επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων πρόσφερε από ένα power bank. Τιμώντας τους αριστούχους ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος συνεχάρη όλους τους μαθητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν με τη συμμέτοχη τους στις πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση και υπογράμμισε την βαρύτητα που δίνει ο δήμος στη στήριξη της εκπαίδευσης.

Τόνισε, μάλιστα ότι ο δήμος χρηματοδοτεί με επιπλέον πόρους τα σχολεία προκειμένου όλοι οι μαθητές να εκπαιδεύονται με τις καλύτερες συνθήκες. «Με τη γιορτή αυτή ο δήμος μας έρχεται να επιβραβεύσει τον κόπο και την προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά που πέρασαν σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, δίνοντας την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να ξεφαντώσουν σε ένα πάρτι που σηματοδοτεί και ένα νέο ξεκίνημα», τόνισε από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Παιδείας, δια βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς και Κοινωνικής Προστασίας Στέλιος Αποστόλου. Μετά τις βραβεύσεις ακολούθησε συναυλία με ροκ και βαλκανικούς ήχους με την μπάντα των Koza Mostra, με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Οι επιτυχόντες που δεν παραβρέθηκαν στην εκδήλωση μπορούν να παραλάβουν το Power Bank από το γραφείο του δ/ντή του σχολείου τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ