Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024

Kick boxing

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο κλουβί θα αγωνιστούν οι μαχητές του Θερμαϊκού στο kick boxing, στις 1/4/17 που διοργανώνει η ΕΟΜΑ. Για μια ακόμη φορά η ομάδα των δυναμικών αθλημάτων του Θερμαϊκού θα δώσει το παρόν σε στυλ kick box, Muay Thai και low kick.

Ο Παπαϊωάννου Γιάννης ένας αθλητής της ΕΟΜΑ ( Ελληνική Ομοσπονδία Μαχητικών Αθλημάτων) θα αγωνιστεί για Ευρωπαϊκό Τίτλο WKU σε 5 γύρους των 3’ στο Παρίσι στα 63,5 κιλά με Μαροκινό αθλητή στις 8/4/17, επίσης μια εβδομάδα πριν θα αγωνιστεί με τον Γιαννακίδη Γιώργο του Armagos team με όρους K1, ενώ οι Ζαφείρης Σταύρος και Τάσιος Δημήτρης θα αγωνιστούν στο Muay Thai. Ο μικρός μας αθλητής Ζαρζάβας Γιάννης θα αγωνιστεί στο low kick με αθλητή από την Βέροια, ενώ ο Ουζούνης Αλέξανδρος αγωνίζεται με έναν αθλητή από τα Κουφάλια. Επίσης στα 85 κιλά θα αγωνιστεί ο Τασμαλίδης Στέλιος με τον Ζυγούρη Κώστα από την Κομοτηνή με όρους K1. Περιμένουμε αντίπαλο και για την αθλήτριά μας Κομνηνού Ελευθερία η οποία μπορεί να αγωνιστεί είτε στην πυγμαχία, είτε στο Kick box στη βαριά κατηγορία.

Από την ομάδα απουσιάζει ο Αβραμίδης Χρήστος διότι υπηρετεί στις ειδικές δυνάμεις αλεξιπτωτιστών. Η απουσία του είναι αισθητή αλλά το χρέος ειναι χρέος. Μαζί μας όμως είναι πλέον και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Νίκος Γιαννόπουλος και οι Γιάννης Βάρης και Γιώργος Στεφανίδης που με την εμπειρία και τις γνώσεις τους δίνουν οτι καλύτερο έχουν σε τεχνική κατάρτιση και ψυχολογία για την προωθηση των μαχητών. Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς όπως και την Μάγδα Μπαραχάνου που άφησε το δικό της στίγμα στην ομάδα.

Ο μονομάχος πάει πάντα μπροστά, οι οποίες ήττες του γίνονται μαθήματα και οι νίκες του γίνονται ανακούφιση και επιβράβευση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ