Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας – Αναγγένηση Ν. Ρυσίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας για το 2018 πραγματοποίησε ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν. ΡΥΣΙΟΥ στις 28 Ιανουαρίου στο Αθλητικό Κέντρο Ν. Ρυσίου του Δήμου Θέρμης. Στο κλειστό γυμναστήριο συνέβη το αδιαχώρητο από τη μεγάλη συμμετοχή των αθλητών-τριών, προπονητών-τριών όλων των τμημάτων του συλλόγου, πολλών γονέων και φίλων του συλλόγου αλλά και επίσημων προσκεκλημένων.

Κύρια αναφορά έγινε στην πορεία κυρίως των αγωνιστικών και των τμημάτων υποδομής:

• Το Ποδόσφαιρο Ανδρών αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΜ. Επίσης λειτουργούν και τα τμήματα υποδομής Παίδων, Προπαίδων, τζούνιορ, Προτζούνιορ, Μπαμπίνι.

• Το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία της Ε.Ο.Κ., με πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής, το τμήμα Μπάσκετ Ανδρών ανέβηκε από τη Γ1 κατηγορία στη Β΄ κατηγορία της Ε.ΚΑ.Σ.Θ.. Επίσης στα πρωταθλήματα της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. συμμετέχουν τα τμήματα των Εφήβων, Παίδων, Κορασίδων και λειτουργούν τα τμήματα υποδομής Προπαίδων, Παγκορασίδων, Μίνι αγοριών & κοριτσιών, Προμίνι αγοριών & κοριτσιών και η ακαδημία με τα τμήμα- τα Πάνθηρες-1, Πάνθηρες -2 και Αετοί.

• Το Βόλεϋ αγωνίζεται στην Β΄ Εθνική κατηγορία Γυναικών της Ε.ΠΕ.Σ.Θ., με αξιόλογη πορεία, δίνοντας έμφαση στις υποδομές όπου λειτουργούν τα τμήματα των Κορασίδων, Παγκορασίδων Α΄, Παγκορασίδων Β΄ και τμήματα ακαδημίας. Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε η βράβευση της ομάδας Μπάσκετ των Ανδρών για την άνοδο στη Β΄κατηγορία. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Δ.Σ. αποφάσισε να βραβεύσει τους μαθητές-τριες -αθλητές-τριες, ως επιβράβευση των προσπαθειών τους για την επιτυχία εισαγωγής τους σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. Η εκδήλωση έκλεισε με το μοίρασμα σε κάθε τμήμα πιτάκια όπου οι τυχεροί κέρδισαν διάφορα δώρα.

DSC08845
DSC08852

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ