Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024

Εκδήλωση κοπής βασιλόπητας – Θερμαϊκός

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου πραγματοποίησε στο δημοτικό θέατρο Θέρμης ο Αθλητικός Πολιτιστικός Όμιλος Θέρμης «Ο ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ. Η εκδήλωση άνοιξε με το καλωσόρισμα από το Γενικό Γραμματέα του συλλόγου Αχιλλέα Μεταλούλη και την ευλογία της πίτας από τον πατέρα Κωνσταντίνο Σαμανίδη. Την πίτα έκοψε ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ενώ το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι του προέδρου της Ε.Ο.Μ.Α. Γιώργου Σαρηγιαννίδη.

Σαρηγιαννίδης Ουζούνης
Αμπατζίδης Κρατιδής Κολτσιάκης
Παπαδόπουλος Παπαιωάννου
Δήμαρχος Πολιτικη Προστασία
Λαγός Παπαδοπούλου
Μπάγια Σαρηγιαννίδης Κονδυλάακης

Στη συνέχεια, με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου βραβεύτηκαν ο σύλλογος Πολιτικής Προστασίας Θέρμης για την εθελοντική κάλυψη αγώνων του συλλόγου, ο Αλέκος Ιωαννίδης για την χρόνια προσφορά του στον σύλλογο και τον αθλητισμό και η αθλήτρια Ελευθερία Παπαδοπούλου, για την ανάδειξή της σε πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος 2016-2017 της Α’ κατηγορίας Γυναικών της Ε.Κ.Α.Σ.Θ. Βραβεύτηκαν, επίσης, για τη συμμετοχή τους στα τελικά του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος σκάκι, οι αθλητές: Κωνσταντίνος Γεωργίου, Χρήστος Σιουτόπουλος και Ευγένιος Στεφανίδης καθώς και οι αθλητές του τμήματος Κινγκ Μπόξινγκ Γιάννης Παπαϊωάννου, για (διακεκριμένους ευρωπαϊκούς τίτλους), Αλέξανδρος Ουζούνης για την ανάδειξή του σε πρωταθλητή Ελλάδος κατηγορίας εφήβων 2017, και ο Beli Baja για την ανάδειξή του σε πρωταθλητή Ελλάδος κατηγορίας εφήβων 2017.

Τέλος βραβεύτηκε η αντρική ομάδα Βόλεϊ για την άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία της Ε.Π.Ε.Σ.Θ. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις αθλητών του συλλόγου για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και οι βραβεύσεις αθλητών του συλλόγου που αρίστευσαν στα σχολεία τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ