Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

Χριστουγεννιάτικo Λίφτινγκ χωρίς νυστέρι

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Dr ΧΡΙΣΤΊΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΊΔΟΥ

Λίγο πριν τις γιορτές ανανεωθείτε οικονομικά, ανώδυνα και γρήγορα, όσο διαρκεί ένα διάλειμμα από τη δουλειά σας. H Πλαστικός Χειρουργός M.D., ISAPS, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Dr Χριστίνα Χριστοφορίδου μας δείχνει τον τρόπο να κατακτήσουμε την ομορφιά και να υποδεχτούμε το 2016 λαμπερές και νεότερες!

A. ΞΕΚΙΝΉΣΤΕ ΜΕ ΒΟΤΟΧ LIFT

To νέο botox “του ηθοποιού” απαλύνει φυσικά τις ρυτίδες έκφρασης σε μέτωπο, μεσόφρυο, μάτια και τις πιο επιφανειακές ρυτίδες με mesobotox χωρίς το παγωμένο πρόσωπο όπως γινόταν στο παρελθόν. Επιτυγχάνεται με μία μόνο επίσκεψη και διαρκεί περίπου 4-6 μήνες. Αποκτήστε τον νεανικό κομψό λαιμό της Αιγύπτιας βασίλισσας Νεφερτίτης, με botox Nefertiti Lift που θα ανορθώσει το λαιμό σας και θα τον απαλλάξει από τις οριζόντιες ρυτίδες και τις κάθετες μπάντες.

B. ΣΥΝΕΧΊΣΤΕ ΜΕ LASER – ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ – LPG ΕNDERMOLIFT

  • FRACTIONAL LASER PEELING. Το σύγχρονο Fractional CO2 Laser “σβήνει” ρυτίδες, ουλές κηλίδες κάνοντας ανάπλαση δέρματος σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και χέρια ή σώμα. Έχει θεαματικά αποτελέσματα σε σακούλες, μαύρους κύκλους ματιών -βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι- θεραπεία ακμής, ραβδώσεις, λεύκανση αιδοίου ή πρωκτού, αιδοιοπλαστική και Femilift Laser σύσφιξη κόλπου.
  • LASER ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ. Το Nd-Yag Laser δρα σε βαθύτερες στιβάδες του δέρματος και προκαλεί κολλαγονογένεση, ανάπλαση και σύσφιξη προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ, σμίκρυνση των διευρυμένων πόρων, λείανση ρυτίδων και ουλών και μείωση των ραβδώσεων. Το αποτέλεσμα είναι βελούδινο, λαμπερό δέρμα που διαρκεί 12-18 μήνες. Επιπλέον σβήνει τις ευρυαγγείες και βοηθά και στην θεραπεία της ακμής μειώνοντας την υπερέκκρισης σμήγματος.
  • ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ACCENT για ΣΥΣΦΙΞΗ σε πρόσωπο, λαιμό ή ντεκολτέ για ανόρθωση στήθους, στα μπράτσα ή στους γλουτούς για brazilian hips, στην κοιλιά μετά από εγκυμοσύνη ή απώλεια βάρους καθώς και στο εσωτερικό των μηρών.
  • LPG ENDERMOLIFT για ΦΥΣΙΚΟ ΛΙΦΤΙΝΓΚ με μηχανική διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου με ειδικό μασάζ και αναρρόφηση, χωρίς ερεθισμό και μπορεί να συνδυαστεί με μεσοθεραπεία.

Γ. ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΘΕΊΤΕ ΜΕ ΤΟ ΥΓΡΟ ΛΙΦΤΙΝΓΚ

  • ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ. Γεμίζει τις μόνιμες ρυτίδες: ρινοχειλικές, της «πικρίας», των χειλέων, του μετώπου και του μεσοφρύου. Επιπλέον δίνει όγκο σε χείλη, ζυγωματικά, φρύδια, πηγούνι, μύτη και γενικά διορθώνει εμβυθίνσεις, ουλές, σημάδια και ασυμμετρίες στο πρόσωπό ή στο σώμα σας. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο, απόλυτα φυσικό και διαρκεί συνήθως από 8 έως 14 μήνες.
  • ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΜΕ ΛΙΠΟΣ. Ο εμπλουτισμός του λίπους με βλαστοκύτταρα έφερε επανάσταση στη μεταμόσχευση λίπους ανεβάζοντας την επιβίωση του λίπους στο 90-95% από 30-50% που ήταν πριν. Το αποτελέσμα είναι σχεδόν μόνιμο και αφορά το “γέμισμα” των ρυτίδων, των ζυγωματικών, των χειλιών και όπου αλλού χρησιμοποιούμε το υαλουρονικό που απορροφάται και χρειάζεται να επαναληφθεί.
  • ΝΕΑ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. Βαθιά ενυδάτωση και σφριγηλό δέρμα σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, χέρια και μαλλιά για αραίωση με νέες τεχνικές:
  • Aυτόλογοι Αυξητικοί Παράγοντες PRP από αίμα σας.
  • Bλαστοκύτταρα από το Λίπος σας.
  • Fractional Laser χωρίς ενέσεις, με ταυτόχρονη ανάπλαση της επιδερμίδας.

Καλά και όμορφα Χριστούγεννα!!!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ