Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024

Χαλαρή η Θέρμη για τις δημοτικές εκλογές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τόσο τα ποσοστά ρεκόρ που συγκεντρώνει κάθε φορά, όσο και η υψηλή δημοτικότητά του (66%) που καταγράφηκε σε πρόσφατη έρευνα του ΑΠΘ έχουν σαν αποτέλεσμα τη δυσκολία να βρεθεί αξιόμαχος υποψήφιος. Ήδη αρνητική ήταν η απάντηση στη Ν.Δ. και του κ. Νίκου Βεζυρτζή, πρ. προέδρου του ΠΑΟΚ ο οποίος είχε διατελέσει υποψήφιος δήμαρχος Βασιλικών.

Η παράταξη «Παρέμβαση Πολιτών Δήμου Θέρμης» που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ όρισε υποψήφια την κυρία Άννα Τσιφτελίδου, ενώ θα συνεχίσει ο κ. Καρκατζούνης ως επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Τέλος, με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ φαίνεται ότι κλείνει ο κύκλος των συνδυασμών για τις δημοτικές εκλογές στη Θέρμη. Η μέχρι τώρα αντιπολιτευτική τακτική του επικεφαλής της, κ Δημήτρη Βλαχομήτρου, φαίνεται να δικαιώνεται, αφού στη σχετική δημοσκόπηση του ΑΠΘ συγκεντρώνει ποσοστό 6%, πολύ μεγαλύτερο από το ποσοστό που έλαβε στις δημοτικές εκλογές του 2014. Αν και το χρονικό διάστημα μέχρι τις εκλογές του Μαϊου είναι ακόμη μεγάλο και οι εκπλήξεις δεν αποκλείονται ποτέ, μάλλον οι δημότες θα πρέπει να κάνουν τις επιλογές τους από τις συγκεκριμένες υποψηφιότητες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ