Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δημοτική συγκοινωνία: εκτός δρομολογίων η Σουρωτή, ο Άγιος Αντώνιος, το Μονοπήγαδο και το Λιβάδι

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την ανάθεση σε ιδιώτη της Δημοτικής Συγκοινωνίας σε ιδιώτη. Σκοπός είναι η κάλυψη των αναγκών μετακίνησης των κατοίκων αλλά και η σύνδεση όλων των δημοτικών διαμερισμάτων με την έδρα του Δήμου. Ωστόσο στο σχεδιασμό δεν προβλέπεται συγκοινωνιακή κάλυψη γα τη Σουρωτή, τον Άγιο Αντώνιο, το Μονοπήγαδο και το Λιβάδι. Το συνολικό ποσό της σύμβασης είναι 398.000€ για 24 συνολικά μήνες. Προβλέπονται εννέα δρομολόγια καθημερινά στη γραμμή 1 (Κυκλική Θέρμης), δύο δρομολόγια στη γραμμή Θέρμη-Βασιλικά-Περιστερά και δύο δρομολόγια στη γραμμή Θέρμης-Μίκρας. Η Δημοτική Συγκοινωνία του Δήμου Θέρμης θα έχει τρεις λεωφορειακές γραμμές, οι οποίες θα ακολουθούν τις παρακάτω διαδρομές:

Α. Γραμμή 1-Α/1-Β (Κυκλική Θέρμης) Η διαδρομή που θα ακολουθούν τα λεωφορεία είναι: Θέρμη Ν. Ραιδεστός Ταγαράδες Ν. Ρύσιο Θέρμη. Επτά (7) δρομολόγια ημερησίως θα εισέρχονται στον χώρο του ΚΥΘ. Δύο (2) δρομολόγια ημερησίως θα εκτελούν παράκαμψη στον οικισμό Φιλοθέης. Τέσσερα (4) δρομολόγια ημερησίως θα εκτελούν παράκαμψη στον οικισμό Αγίας Παρασκευής.

Β. Γραμμή 2-Α (Θέρμη-Βασιλικά-Περιστερά) Η διαδρομή που θα ακολουθούν τα λεωφορεία είναι: ΘέρμηΒασιλικά –ΠεριστεράΒασιλικά – Θέρμη

Γ. Γραμμή 3-Α/3-Β (Θέρμη-ΔΕ Μίκρας) Η διαδρομή που θα ακολουθούν τα λεωφορεία είναι: Θέρμη Ν. Ρύσιο Καρδία Κ. Σχολάρι Καρδία Πλαγιάρι Θέρμη. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ