Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Toυρνουά Mars Combat Challenge

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Για 5η χρονιά, ο αθλητικός σύλλογος Taekwondo Βασιλικών Mars διοργανώνει το Πανελλήνιας εμβέλειας διασυλλογικό τουρνουά Mars Combat Challenge.
Η διοργάνωση, γιορτή για το ελληνικό Taekwondo ITF θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Μαΐου 2023, στο κλειστό Γυμναστήριο Θέρμης-Βασιλικών Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή 1000 περίπου αθλητών από όλη την Ελλάδα ηλικίας 6-35 ετών και την προσέλευση του κόσμου να ξεπερνά τις 4.000.


Είναι μια γιορτή του αθλητισμού, ένας σύγχρονος θεσμός από τους σημαντικότερους στον Δήμο μας, που χτίζεται κάθε χρόνο από αμέριστο μεράκι και τα οφέλη για την περιοχή μας είναι αμέτρητα. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία!


“Από την πρώτη στιγμή στόχος μας ήταν να δώσουμε στους συμμετέχοντες το δικαίωμα να αγωνιστούν σε ένα περιβάλλον διαφορετικό, στημένο με πολύ αγάπη και προσοχή μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια έχοντας ως κεντρικό πρωταγωνιστή τους ίδιους τους αθλητές. Υποσχεθήκαμε κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι και είναι βέβαιο ότι μέχρι στιγμής το καταφέραμε, αναβαθμίζοντας τους αγώνες με καινοτόμες ιδέες. Το μοναδικό τουρνουά στην Ελλάδα που δίνετε η δυνατότητα στους Συλλόγους να δημιουργήσουν τις δικές τους ομάδες και να ζήσουν την μαγεία των ομαδικών Sparing. Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια και περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας..”

Χρήστος Ευθυμίου, Ιδρυτής A.C. Βασιλικών Taekwondo Mars

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ