Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2022

Θερμαϊκός Θέρμης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μεγάλες επιτυχίες σημείωσε και πάλι η ομάδα του Θερμαϊκού θερμής στο Kick boxing, στη διοργάνωση της ΕΟΜΑ που έγινε την 1 Απριλίου στο Ναυαρίνο. Έπαιξαν στο κλουβί ο Αλέξανδρος Ουζούνης με όρους low kick και νίκησε τον έμπειρο αντίπαλό του από την Δράμα με διακοπή, ενώ ο Σταύρος Ζαφείρης στα 77 κιλά νίκησε τον Σωτήρη Μορφούλη των ultra fighters στα σημεία δίνοντας ένα καταπληκτικό θέαμα. Ήταν ένας από τους καλύτερους αγώνες της βραδιάς. Ο αγώνας ήταν με όρους K1 (γόνατα και γυριστές γροθιές).

Ο μικρός μας Ιωάννης Ζαρζάβας έπαιξε με όρους low kick με αντίπαλο από τους Golden Gloves και έφερε ισοπαλία σε έναν αγώνα 3 γύρων ρίχνοντας τον αντίπαλό του ένα Knock Down. Στα super fight της βραδιάς ήταν ο Δημήτρης Τάσιος που αγωνίστηκε στο muay thai για πρώτη φορά, ενω ο αντίπαλος του ήδη είχε 12 αγώνες, παρόλα αυτά ο αθλητής μας τον ανέτρεψε 12 φορές στο καναβάτσο, όμως τελικά έχασε στα σημεία σε έναν από τους πιο σκληρούς αγώνες.

Κοντά μας ήταν ο Νίκος Γιαννόπουλος και Γιάννης Βάρης που στήριξαν με τη βοήθειά τους στην προετοιμασία των αθλητών.

Έγινε ειδική αναφορά στον αθλητή μας Γιάννη Παπαϊωάννου ο οποίος φεύγει στο Παρίσι για να παίξει για τον τίτλο Ευρώπης στις 8 Απριλίου με τον Mohamed Karbal σε αγώνα 5 γύρων των 3 λεπτών. Η προετοιμασία του αθλητή μας ειναι πολύ σκληρή, όπως άλλωστε αρμόζει στην ομάδα του Θερμαϊκού με προπονητή τον Κονδυλάκη Νικόλαο!

Προηγούμενο άρθροΑναγγένηση Νέου Ρυσίου
Επόμενο άρθροΕσπερος Θέρμης
Vogiatzis FbAd Lykeioy
integrative osteopathy nasiopoulos

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ