Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024

Θερμαϊκός Θέρμης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μεγάλες επιτυχίες σημείωσε και πάλι η ομάδα του Θερμαϊκού θερμής στο Kick boxing, στη διοργάνωση της ΕΟΜΑ που έγινε την 1 Απριλίου στο Ναυαρίνο. Έπαιξαν στο κλουβί ο Αλέξανδρος Ουζούνης με όρους low kick και νίκησε τον έμπειρο αντίπαλό του από την Δράμα με διακοπή, ενώ ο Σταύρος Ζαφείρης στα 77 κιλά νίκησε τον Σωτήρη Μορφούλη των ultra fighters στα σημεία δίνοντας ένα καταπληκτικό θέαμα. Ήταν ένας από τους καλύτερους αγώνες της βραδιάς. Ο αγώνας ήταν με όρους K1 (γόνατα και γυριστές γροθιές).

Ο μικρός μας Ιωάννης Ζαρζάβας έπαιξε με όρους low kick με αντίπαλο από τους Golden Gloves και έφερε ισοπαλία σε έναν αγώνα 3 γύρων ρίχνοντας τον αντίπαλό του ένα Knock Down. Στα super fight της βραδιάς ήταν ο Δημήτρης Τάσιος που αγωνίστηκε στο muay thai για πρώτη φορά, ενω ο αντίπαλος του ήδη είχε 12 αγώνες, παρόλα αυτά ο αθλητής μας τον ανέτρεψε 12 φορές στο καναβάτσο, όμως τελικά έχασε στα σημεία σε έναν από τους πιο σκληρούς αγώνες.

Κοντά μας ήταν ο Νίκος Γιαννόπουλος και Γιάννης Βάρης που στήριξαν με τη βοήθειά τους στην προετοιμασία των αθλητών.

Έγινε ειδική αναφορά στον αθλητή μας Γιάννη Παπαϊωάννου ο οποίος φεύγει στο Παρίσι για να παίξει για τον τίτλο Ευρώπης στις 8 Απριλίου με τον Mohamed Karbal σε αγώνα 5 γύρων των 3 λεπτών. Η προετοιμασία του αθλητή μας ειναι πολύ σκληρή, όπως άλλωστε αρμόζει στην ομάδα του Θερμαϊκού με προπονητή τον Κονδυλάκη Νικόλαο!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ