Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Εσπερος Θέρμης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΥ ΘΕΡΜΗΣ με την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής χρονιάς για το τμήμα των γυναικών μας που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της ΤΟΠΙΚΗΣ κατηγορίας ΓΥΝΑΙΚΩΝ της ΕΠΕΣΘ, καταλαμβάνοντας την 5η θέση, μία μόλις θέση μακριά από τα μπαράζ ανόδου, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την διοίκηση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ και την κα ΕΜΥ ΦΟΥΝΤΑ προσωπικά για την άριστη συνεργασία.

Επίσης, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους χορηγούς που συμπαραστάθηκαν και φέτος στο νεοσύστατο Σωματείο μας ώστε να μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους που έθεσε για την χρονιά που πέρασε. Πρωτίστως το RUMORS ESPRESSO & COKTAILS και ιδιαιτέρως τον κ. Νίκο Νταρλαγιάννη που από την πρώτη στιγμή στήριξε την ομάδα μας όσο κανείς, το ταξιδιωτικό γραφείο CRAZY HOLIDAYS του κ. ΜΙΧΑΛΗ ΠΕΖΙΚΟΓΛΟΥ για την φετινή πολύτιμη βοήθειά του σε πολλά επίπεδα, το μεσιτικό γραφείο του κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ, τα παιδικά ρούχα ALOUETΤE, το καφέ VOID και το ουζερί ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΑ καθώς και το συνεργείο αυτοκινήτων AUTO CHECK ΠΕΠΠΑΣ-ΜΑΤΣΙΑΤΣΟΣ. Πολύτιμη επίσης ήταν η βοήθεια του γιατρού της ομάδας του ορθοπεδικού κ. Ρήγα Σαντά. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία μας στον κ.ΚΩΣΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.

Ο ΕΣΠΕΡΟΣ ΘΕΡΜΗΣ στον τρίτο χρόνο λειτουργίας του φέτος συμμετείχε και στο πρωτάθλημα παγκορασίδων Β΄ όπου οι μικρές αθλήτριες του συλλόγου ενθουσίασαν με την παρουσία τους παίζοντας ωραίο βόλλευ και συνεχίζει να λειτουργεί τις ακαδημίες του στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ για αγόρια και κορίτσια με προπονήσεις μέχρι τις 15 Ιουνίου. Θερμές ευχαριστίες για την άψογη συνεργασία και στο προπονητική team: των Τερζή Σάκη, Σιουρδάκη Εύη και Πασπαλά Όλγα, καθώς και σε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και στηρίζουν την προσπάθειά μας.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ