Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Σουρωτή: Χορηγία στην Άννα Κορακάκη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η ΣΟΥΡΩΤΗ στηρίζει στη πράξη την προσπάθεια της Άννας Κορακάκη, της μοναδικής Ελληνίδας αθλήτριας στην ιστορία των Ελληνικών Ολυμπιακών Ομάδων, που κατέκτησε δύο μετάλλια στην ίδια διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων. Μέσα από τη συγκεκριμένη χορηγία, η ΣΟΥΡΩΤΗ γίνεται αρωγός στην προσπάθεια της Κορακάκη να πετύχει νέους στόχους, μεταξύ των οποίων το Χρυσό Μετάλλιο στην Ολυμπιάδα το 2020, αλλά και διακρίσεις σε διάφορες ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις. Με αυτή τη χορηγία η Ολυμπιονίκης θα έχει τη δυνατότητα να καλύψει διάφορα έξοδα για μια ολοκληρωμένη αγωνιστική προετοιμασία.

Για την πρωτοβουλία αυτή της ΣΟΥΡΩΤΗ, μίλησε σχετικά η Αναστασία Μουστάκα, Διευθύντρια Μάρκετινγκ & Πωλήσεων, η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η ΣΟΥΡΩΤΗ, ως μία αμιγώς ελληνική εταιρεία με ιστορία 100 χρόνων, έχει θέσει ως προτεραιότητα κατά την εταιρική της δραστηριότητα, το πλάνο δράσης τόσο της ενίσχυσης του ελληνικού αθλητισμού όσο και της κοινωνικής υπευθυνότητας. Αυτό το αποδεικνύει στην πράξη στηρίζοντας τον ελληνικό αθλητισμό σε πολλά επίπεδα, σε λαοφιλή αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο μέσω της χορηγίας της Super League, αλλά και σε λιγότερο γνωστά αθλήματα και την υποστήριξη αθλητών».

Η Άννα Κορακάκη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 8 Απριλίου του 1996 και είναι αθλήτρια του Ωρίωνα Θεσσαλονίκης. Προπονείται και αγωνίζεται στο άθλημα της σκοποβολής από την ηλικία των 12 ετών υπό την προπονητική καθοδήγηση του Τάσου Κορακάκη. Στην πληθώρα των διακρίσεων που έχει πετύχει προστέθηκαν δύο ακόμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων και το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων. Έτσι έγινε η πρώτη γυναίκα Ελληνίδα αθλήτρια στην ιστορία των Ελληνικών Ολυμπιακών Ομάδων, που κατακτά δύο μετάλλια στην ίδια διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων.

Η ΑΠΟΨΗ απευθύνθηκε στη ΣΟΡΩΤΗ ΑΕ για να ενημερωθεί για το ύψος της χορηγίας αλλά δεν έλαβε απάντηση. Ωστόσο, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες προσδιορίζουν το συνολικό ποσό της χορηγίας σε 80.000 ευρώ για την επόμενη τετραετία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ