Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Πρόκληση Σκοπιανών και άρνηση από Αβραμίδη-Κονδυλάκη για τον αγώνα στην Ελβετία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Έσπερος Θέρμης ανακοινώνει την απόκτηση της αθλήτριας Άννας Νικόλου, που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Πανιώνιο, Πειραματικό και με τη μεγάλη εμπειρία της θα βοηθήσει την ομάδα μας τη νέα αγωνιστική περίοδο στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας γυναικών της ΕΠΕΣΘ. Επίσης έχουν αποκτηθεί οι: Παρούτση Πασχαλία (Γ.Σ. Δράμας), Τσιβοπούλου Βαλεντίνη (Παναθλητικός), Νούτσια Ναταλία (Πειραματικό), Κεσίδου Ελισάβετ και Κεσίδου Φρύνη (ΠΑΟΚ), οι οποίες μαζί με τον βασικό κορμό της επιτυχημένης περσυνής χρονιάς: Τυχάλα Σέβη, Βασιλοπούλου Μαργαρίτα, Τερτλίδου Νατάσα, Ρούφου Παναγιώτα, Πασπαλά Όλγα, Πασπαλά Νικολέτα, Ματσιάτσου Λία, Τατζρομπεκάρ Ρωξάνη και Προκοπάκη Ζωή, θα αποτελέσουν το ROSTER της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σε όλη αυτή την προσπάθεια ήταν καταλυτική η συμβολή της Γενικής Αρχηγού Δήμητρας Χαριτίδου, που πρόσφατα ανέλαβε τα καθήκοντά της και με την όρεξη και τον ενθουσιασμό της έφερε νέο αέρα στην ομάδα. Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά σε όλες τις αθλήτριες, χωρίς τραυματισμούς. Για μια ακόμη φορά οι σκοπιανοί προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν μια διοργάνωση για την δική τους προπαγάνδα.

Συγκεκριμένα σε διοργάνωση η οποία πρόκειται να γίνει στις 3 Σεπτεμβρίου στην Ελβετία ο διοργανωτής κάλεσε σε αγώνα τον Χρήστο Αβραμίδη για να αντιμετωπίσει τον Αλβανό JetmirEmruli. Η συμφωνία κλείστηκε για αγώνα με όρους Κ1. Όταν όμως κυκλοφόρησε το αφισάκι με τους δύο αθλητές ο μεν Αβραμίδης εμφανίζονταν ως αθλητής του διοργανωτή – για το οποίο δεν τέθηκε ζήτημα – κάτω όμως από την φωτογραφία του αντιπάλου του στην θέση αναγραφής του συλλόγου εμφανίζονταν η λέξη Macedonia η οποία με τον τρόπο που εμφανίσθηκε προκάλεσε εύλογα ερωτηματικά για το που αναφέρεται. Έπειτα από σχετικό ερώτημα της Ελληνικής πλευράς ο διοργανωτής απάντησε ότι ‘’είναι ο τόπος καταγωγής του’’. Θεωρώντας ως κατώτερη των περιστάσεων και μόνο την απάντηση αυτή με κοινή απόφαση ο Αβραμίδης με τον προπονητή του κο Νίκο Κονδυλάκη αρνήθηκαν την συμμετοχή τους αλλά και περαιτέρω συζήτηση του θέματος. Σε δήλωσή του ο κος Κονδυλάκης ανέφερε ότι ‘’είναι αδιανόητο για εμάς να συμμετέχουμε σε μια πράξη προδοσίας. Θέλαμε πολύ αυτόν τον αγώνα αλλά κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν θα πάμε’’. Ανάλογη με την παραπάνω περίσταση αντιμετώπισε η Ομοσπονδία και στην Βάρνα Βουλγαρίας στο Bigger’sBetter 15 όπου αγωνίζονταν ο Λαζαρίδης. Εκεί οι ενέργειές τηςς είχαν βρει ανταπόκριση και ο σκοπιανός αθλητής εκφωνήθηκε ως αθλητής της FYROM.

Όσο για τον Αβραμίδη έχει ήδη αγώνα κλεισμένο στο Βέλγιο στις 15 Οκτωβρίου και εάν είναι καλά θα αγωνιστεί και στην Θεσσαλονίκη 23 Οκτωβρίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ