Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Παρεμβάσεις συντήρησης και αναβάθμισης στους αθλητικούς χώρους του Δήμου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στους χώρους των κλειστών Γυμναστηρίων πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες εργασίες συντήρησης, αποκατάστασης και αναβάθμισης των Αθλητικών χώρων του Δήμου Θέρμης. Συνεργεία του Δήμου πραγματοποίησαν εργασίες στο κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ (ΔΑΚ) Θέρμης, ενώ ανάλογες παρεμβάσεις έχουν προγραμματιστεί για όλα τα κλειστά Γυμναστήρια του Δήμου.

Ήδη έχει δρομολογηθεί η βελτίωση της οροφής των κερκίδων στο γήπεδο του Αγίου Αντωνίου καθώς και η αντικατάσταση του φωτισμού του γηπέδου. Παράλληλα θα γίνουν εργασίες βελτίωσης του χλοοτάπητα του γηπέδου.

Αντίστοιχες εργασίες αντικατάστασης των καμένων λαμπτήρων των προβολέων, επισκευές ή αντικαταστάσεις ηλεκτρολογικών πινάκων και βελτίωσης του χλοοτάπητα, θα γίνουν άμεσα και στο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Λιβάδι, ενώ θα επιδιορθωθεί και το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ, με εργασίες τόσο στην επιφάνεια του γηπέδου όσο και στις μπασκέτες, με αντικατάσταση διχτυών και διαγράμμιση του χώρου του γηπέδου. Να σημειωθεί πως οι εργασίες βελτίωσης όλων των αθλητικών υποδομών του Δήμου Θέρμης, θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια των θερινών μηνών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ