Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Ο Δήμος στηρίζει το Παιδικό Χωριό SOS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Λύση στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το παιδικό χωρίο SOS έδωσε ο Δήμος Θέρμης. Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το παιδικό χωρίο στο Πλαγιάρι μαζί με τον αντιδήμαρχο Παιδείας, Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης Στέλιο Αποστόλου, την πρόεδρο της σχολικής επιτροπής Α’θμιας Εκπαίδευσης Λίτσα Κούτρη και τον αντιπρόεδρο της σχολικής επιτροπής Β’θμιας Εκπαίδευσης Αχιλλέα Μεταλούλη.και παρέδωσε συσκευές τάμπλετ στα παιδιά, προκειμένου να διευκολύνει τη συμμετοχή τους στη διαδικασία της τηλεκπαίδευσης. Στη συζήτηση που ακολούθησε με τους υπεύθυνους του παιδικού χωριού, συμφωνήθηκε να υπογραφεί προγραμματική σύμβαση μεταξύ του δήμου Θέρμης και του Παιδικού Χωριού SOS μέσω της οποίας ο δήμος αναλαμβάνει να καλύψει μέρος των λειτουργικών εξόδων του Παιδικού Χωριού SOS για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.


“Το έργο το οποίο κάνει το Παιδικό Χωριό SOS είναι ανεκτίμητο. Ο δήμος Θέρμης στέκεται πάντα δίπλα του, αρωγός στην προσπάθειά του.”


Έτσι, συμφωνήσαμε να συνδράμουμε ως δήμος στην κάλυψη μέρους των λειτουργικών εξόδων του Παιδικού Χωριού SOS που αφορούν την θέρμανση, τα τρόφιμα κ.λπ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τη διεύθυνση του Παιδικού Χωριού SOS και τους ανθρώπους του, παρακολουθούμε στενά τις προσπάθειές τους και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το πολύτιμο έργο τους” δήλωσε ο δήμαρχος Θέρμης Θόδωρος Παπαδόπουλος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ