Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Nέοι σύμβουλοι στον Δήμο Θέρμης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Γιώργος Αγγέλου νέος Δημοτικός Σύμβουλος Θέρμης στη θέση του εκλιπόντος Γιώργου Κοντοπίδη

aggeloy prweth

Ο Γεώργιος Αγγέλου ορκίστηκε νέος Δημοτικός Σύμβουλος Θέρμης σήμερα από το Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο, καταλαμβάνοντας τη θέση του εκλιπόντος Γιώργου Κοντοπίδη, για τον οποίο ο Δήμαρχος Θέρμης για μία ακόμη φορά, εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Να σημειωθεί, πως αρχικά προσκλήθηκε σε ορκωμοσία ο πρώτος αναπληρωματικός Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Θέρμης του συνδυασμού “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ” , κ. Κωνσταντίνος Μπουλιώνης ο οποίος με σχετική επιστολή, επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους που δεν του επιτρέπουν να αναλάβει τα καθήκοντα του Δημοτικού Συμβούλου.

Η Ολγα Γιαννιού, νέα Τοπική Σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Βασιλικών

vasilika nea symvoylos kalh

Ορκίστηκε από το Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο, η νέα Τοπική Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Βασιλικών, του Δήμου Θέρμης, του συνδυασμού “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ”, κ. Όλγα Γιαννιού. Η αλλαγή αυτή στη σύνθεση του τοπικού συμβουλίου Βασιλικών προέκυψε μετά την αποδοχή της παραίτησης της κ. Αγγελικής Μιχαλάκα από το αντίστοιχο αξίωμα.

Ο Νικόλαος Μπαλτατζής νέος Τοπικός Σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Σουρωτής

topikos symboylos soyrwths 2

Σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Σουρωτής του Δήμου Θέρμης ορκίστηκε ο κ. Νικόλαος Μπαλτατζής. Η αλλαγή αυτή στη σύνθεση του Τοπικού Συμβουλίου Σουρωτής, προέκυψε μετά τον απρόσμενο θάνατο του Τοπικού Συμβούλου και π. Πρόεδρου Κωνσταντίνου Εμμανουηλίδη, για τον οποίο ο Δήμαρχος Θέρμης εξέφρασε για μία ακόμη φορά, τη βαθύτατη λύπη του και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος ενεργού μέλους της τοπικής κοινωνίας της Σουρωτής.

Ο Γιώργος Σμυρναίος νέος Τοπικός Σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Βασιλικών

neos top symvoylos vasilikwn prwth

Nέος οπικός Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Βασιλικών, του Δήμου Θέρμης, του συνδυασμού “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ”, ορκίστηκε κ. Γιώργος Σμυρναίος. Η αλλαγή αυτή στη σύνθεση του τοπικού συμβουλίου Βασιλικών προέκυψε μετά την αποδοχή της παραίτησης του κ. Χρήστου Βέργου από το αξίωμα του Τοπικού συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Βασιλικών.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ