Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Η Λευκή νύχτα: Γιορτινές αγορές και ευκαιρίες στη Θέρμη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Θέρμης για μία ακόμη χρονιά σχεδιάζει και προγραμματίζει γιορτινές εκδηλώσεις στην Πλατεία Παραμάνα Θέρμης. Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θέρμης, η ΕΕΕΘ θα πραγματοποιήσει και φέτος τις επιτυχημένες εκδηλώσεις της Χριστουγεννιάτικης Λευκής Νύχτας – Γιορτή του Εμπορίου το Σάββατο 16/12/2017 από τις 19.00 έως τις 24.00 Τα εμπορικά καταστήματα θα κάνουν ειδικές προσφορές και εκπτώσεις στους καταναλωτές. Στις εμπορικές γειτονιές θα τοποθετηθούν τραπέζια με κεράσματα για τους επισκέπτες. Ξυλοπόδαροι, Αη-Βασίληδες και τάρανδοι θα κινούνται στους δρόμους. Πολυπληθής ομάδα του Σχολείου της Φύσης θα κάνει την έναρξη των εκδηλώσεων.

Μουσικές μπάντες όπως οι Μομόγεροι Κατερίνης από το Σωματείο Παναγία Σουμελά Θέρμης και η ομάδα των Κρουστόφωνων θα διασχίσουν όλη την αγορά. Το Σύνολο Ηλεκτρικής Κιθάρας “Thermi-chords” του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης με καλλιτεχνικό διευθυντή τον καθηγητή του τμήματος Βαγγέλη Αγγελόπουλο θα βρίσκονται στην πλατεία, επίσης η παιδική χορωδία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Ραιδεστού (40 άτομα)υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Κανάρη Κεραμάρη καθώς και η ROCK BLUES μπάντα Lemonade on stage. Στο εμπορικό κέντρο θα βρίσκονται οι “Spira – minore” ,σύνολο εγχόρδων αποτελούμενο από 30 βιολιά, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Δήμητρας Κατιώνη.

Οι δράσεις θα μεταφέρονται από δρόμο σε δρόμο ώστε να δημιουργηθεί εορταστική ατμόσφαιρα σε όλους τους χώρους. Στο αμφιθέατρο της πλατείας θα βρίσκεται λούνα παρκ με παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Σε σταντ θα βρίσκονται, το ζαχαροπλαστείο ΕΜΜΟΓΛΟΥ , ο γυναικείος συνεταιρισμός Αγ. Αντωνίου – Περέκ και η Κάβα Τανούρης. Αερολήψη των εκδηλώσεων θα γίνεται μέσω drone από την ομάδα “DRONE WAVE” με επικεφαλής τον Οδυσσέα Μητράκο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ