Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αρωγή 12+ Νέα Ζωή σε 12 βήματα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «Αρωγή 12+» είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που ασχολείται με προβλήματα εθισμού, σε ενημερωτικό, συμβουλευτικό και θεραπευτικό επίπεδο. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία γονέων, συμβούλων ψυχικής υγείας και ευαισθητοποιημένων ατόμων, η οποία προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε κάθε μορφή εθισμού, με έμφαση στις ουσίες, ναρκωτικά και αλκοόλ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ
Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ


Η «Αρωγή 12+» χρησιμοποιεί ως όχημα ένα υπάρχον, εξαιρετικά αποτελεσματικό μοντέλο αυτογνωσίας, που συνδυάζει τις υπηρεσίες ψυχικής υγείας, κοινωνικής επανένταξης και πνευματικής υγείας με την εμπειρία των θεραπευτικών ομάδων. Το πεδίο δράσης της συμπεριλαμβάνει συστηματική ενημέρωση σε ζητήματα εθισμού, συμβουλευτικές υπηρεσίες σε φίλους και συγγενείς, σεμινάρια αντιμετώπισης εξαρτήσεων και δωρεάν συναντήσεις
κάθε Τετάρτη 19:30-21:00 στην οδό ΑΙΣΩΠΟΥ 22 όροφος 3ος , περιοχή Δικαστήρια και κάθε Δευτέρα 18.30-19.45 στον Ταύρο, στην Αθήνα. Παράλληλα, για την ενίσχυση του έργου της και κυρίως την ενδυνάμωση του κοινωνικού μηνύματος ελπίδας που προσπαθεί να περάσει, η «Αρωγή12+» διοργανώνει τακτικά φιλανθρωπικές εκδηλώσεις – δράσεις (το «From Zero Be Your Own Hero, There is life now», «ΕΠΙΛΕΓΩ ΖΩΗ», «THE BATTLE» + ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,» , «GRAFTS» + ΕΠΙΛΕΓΩ ΖΩΗ κ.α).

ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑΣΟΣ ΓΟΥΜΕΝΙΔΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ