Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024

Aνοιχτή εκδήλωση από τους κύκλους μάθησης – Ασφάλεια και κίνδυνοι στο διαδίκτυο: δέκα τρόποι να αποφύγουμε τις παγίδες

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πως μπορούμε να αναγνωρίζουμε πιθανούς κινδύνους στο διαδίκτυο και πώς τους αντιμετωπίζουμε; Ποιοι είναι οι κατάλληλοι τρόποι πρόληψης και τί πρέπει να αποφεύγουμε όταν είμαστε on line;

Για τις παγίδες και την ασφάλεια στη χρήση του διαδικτύου μίλησε η δρ. Ζαχαρούλα Ανδρεοπούλου, Αν. Καθηγήτρια Δασικής & Περιβαλλοντικής Πληροφορικής στο ΑΠΘ, την Τρίτη 27 Μαρτίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης. Το διαδίκτυο αποτελεί, πλέον, ένα πολύ δυνατό εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, αφού προσφέρει δυνατότητες για ενημέρωση, πληροφόρηση, ψυχαγωγία, επικοινωνία, και αλληλεπιδρά σε κάθε δραστηριότητα της καθημερινότητάς μας.

Ως Πόλη που Μαθαίνει, ο δήμος Θέρμης συνεχίζει τις πρωτοβουλίες που στοχεύουν στη διαμόρφωση υψηλού ποιοτικού επιπέδου και ενεργών πολιτών με κριτική σκέψη. Η διάλεξη με τίτλο “Ασφάλεια και κίνδυνοι στο διαδίκτυο – Δέκα τρόποι να αποφύγουμε τις παγίδες κατά τη χρήση του” είναι άλλη μια δράση των ΚΥΚΛΩΝ ΜΑΘΗΣΗΣ σε θέματα που αφορούν τις ανάγκες και τα προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών. Στην ίδια εκδήλωση που διοργάνωσε η επιτροπή Δια Βίου Μάθησης και η αντιδημαρχία Παιδείας, του δήμου Θέρμης ανακοινώθηκαν οι νέοι ΚΥκλοι ΜΑθησης που θα υλοποιηθούν κατά τη επιμορφωτική περίοδο Μαΐου – Ιουνίου και δόθηκαν οι βεβαιώσεις σε όσους συμμετείχαν στους κύκλους που, ήδη, ολοκληρώθηκαν.

διαδικτιο 2

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ