Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Αλλαγές στη διοίκηση της ΔΕΠΑΘ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετά από πέντε χρόνια στην προεδρία της ΔΕΠΑΘ, η Αθηνά Παπαδάκη αφήνει την ΔΕΠΑΘ για να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον Δήμο από τη θέση της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Νέος πρόεδρος ορίστηκε ο οδοντίατρος Γιώργος Αγγέλου, με αντιπρόεδρο τον Πολυχρόνη Κοντοπίδη.

aggelou

ΓΙΏΡΓΟΣ ΑΓΓΈΛΟΥ: Στα δύο και πλέον χρόνια της υγειονομικής κρίσης που διανύουμε ακόμα, ένας από τους πυλώνες της κοινωνικής μας δραστηριότητας που πλήγηκε καίρια είναι και ο πολιτισμός. Σχεδόν το σύνολο των εκδηλώσεων που οργανώνει κάθε χρόνο ο Δήμος μας ματαιώθηκαν. Οι απασχολούμενοι καλλιτέχνες έχουν δυστυχώς καταβάλει βαρύ τίμημα μένοντας ανενεργοί όλο αυτό το διάστημα. Καθώς σήμερα αχνοφαίνεται το τέλος της πραγματικά δύσκολης αυτής περιόδου έχω την τιμή να αναλάβω την προεδρία της ΔΕΠΠΑΘ. Διαδέχομαι μια φίλη και ακούραστη εργάτρια, την Νανά Παπαδάκη, την οποία και ευχαριστώ πάρα πολύ για την προσφορά της. Πρώτο μας μέλημα είναι η επανεκκίνηση όλων των ομαδικών εκπαιδευτικών μας δραστηριοτήτων σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα. Η διοργάνωση των εκδηλώσεών μας θα ακολουθήσει, μόλις οριστικοποιηθεί από την κεντρική κυβέρνηση το νομικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα πρέπει να κινηθούμε. Είμαι σίγουρος ότι και όλοι οι φορείς του πολιτισμού θα σταθούν στο πλευρό μας για να κερδίσουμε μαζί όλα αυτά που στερηθήκαμε αυτόν το καιρό. Κοιτάμε λοιπόν με αισιοδοξία μπροστά για να μπορέσουμε να ανακτήσουμε όλοι οι πολίτες του Δήμου Θέρμης το χρόνο που χάσαμε και να αποκτήσουμε ξανά αυτό που μας αξίζει: μια δημιουργική ζωη!

Screenshot 2022 08 23 131048

ΑΘΗΝΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ:
Πέντε χρόνια στη ΔΕΠΠΑΘ! Πέντε χρόνια που σίγουρα πάντα θα αποτελούν ορόσημο στην ενασχόλησή μου με την τοπική αυτοδιοίκηση και τα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα του Δήμου μας! Η γνωριμία, η τριβή, η συνεργασία με τους ανθρώπους που εθελοντικά ασχολούνται με τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους του τόπου μας, αλλά ο σχεδιασμός των πολιτιστικών μας δράσεων, με γέμισε με εμπειρία και αναμνήσεις που θα μείνουν ανεξίτηλες! Η ευχή μου, αφού πρώτα επανέλθει η πολυπόθητη κανονικότητα, η ΔΕΠΠΑΘ να ανακτήσει στο 100% τις δράσεις της, να σχεδιάσει και να υλοποιήσει τις εκδηλώσεις της και να αποκτήσει την εξωστρέφεια που τόσο της στέρησε η πανδημία!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ