Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τουρνουά Εθελοντισμού από τον ΑΟ Καρδίας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 8 Μαΐου, το τριήμερο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου με την επωνυμία «Εθελοντισμός και Αθλητισμός» το οποίο διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Α.Ο Καρδίας, με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 650 παιδιών από τις ακαδημίες δώδεκα αθλητικών συλλόγων.

Η τελευταία ημέρα, πέρα από τους αγώνες, περιελάμβανε την τελετή λήξης, με τις βραβεύσεις εθελοντών του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν για την πολύχρονη εθελοντική προσφορά τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ο Ευάγγελος Γραμμένος (πρώην πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Μ. και της Ε.Π.Ο.), ο Αθανάσιος Ξουρίδας (πρόεδρος του Ατρόμητου Τριαδίου) και ο Αθανάσιος Καφές (πρόεδρος του Απόλλων Σχολαρίου).

Αναλυτικά στο τουρνουά συμμετείχαν οι Ομάδες: Α.Ε. Καρυώτισσας, Ατρόμητος Πλαγιαρίου, Νίκη Μεσημερίου, Ατρόμητος Τριαδίου, Αετός Βασιλικών, Ατρόμητος Αγίας Παρασκευής, Αναγέννηση Ρυσίου, Γερμανική Ακαδημία, ΠΑΟΝΕ, Ακαδημία “STRIKERS”, Ακαδημία “SHOOTERS” και Α.Ο. Καρδίας. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε και φέτος υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας και την υποστήριξη του δήμου Θέρμης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ