Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δηλώστε συμμετοχή στα on line προγράμματα της Σχολής Χορού της ΔΕΠΠΑΘ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τη δυνατότητα παρακολούθησης on line προγραμμάτων δίνει η Σχολή Χορού της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Δήμου Θέρμης (ΔΕΠΠΑΘ) σε όσους θέλουν να ενισχύσουν τη σωματική τους ευεξία, την ευλυγισία, αλλά και να χαλαρώσουν με την αγαπημένη τους ενασχόληση από την ασφάλεια του σπιτιού τους, αφού συνεχίζουν να παραμένουν κλειστοί οι χώροι πολιτισμού και άθλησης. Τα προγράμματα περιλαμβάνουν μαθήματα μπαλέτου, μοντέρνου χορού και πιλάτες για μικρούς και μεγάλους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ταυτόχρονα με τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες δίνεται η ευκαιρία και στους γονείς να «ξεμουδιάσουν» παρέα με τα παιδιά τους με ασκήσεις ειδικά σχεδιασμένες γι’ αυτούς.

Τα on line αυτά προγράμματα προσφέρουν μαθήματα χορού σε πραγματικό χρόνο μέσω της πλατφόρμας zoom, αλλά και επιπλέον ασκησιολόγιο το οποίο περιλαμβάνει video με ασκήσεις, link με υλικό κατάλληλο για την ηλικία, το μαθησιακό και το χορευτικό επίπεδο του κάθε συμμετέχοντα, οδηγίες για τη δημιουργία χορογραφιών και την ορθή εκτέλεση ασκήσεων καθώς και ζωγραφιές, παραμύθια και παιχνίδια με θέμα τον χορό για τις μικρότερες ηλικίες.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Γραμματεία του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης στα τηλέφωνα 2310463423, 2310461655.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ