Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την καλοκαιρινή φύλαξη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Φροντίδας & Προσχολικής Αγωγής διοργανώνουν και φέτος πρόγραμμα καλοκαιρινής φύλαξης με διάφορες δραστηριότητες από την πρώτη μέρα των θερινών διακοπών. Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν εργαζόμενες μητέρες που είναι κάτοικοι Δήμου Θέρμης ή απασχολούνται αποδεδειγμένα σε Υπηρεσίες και Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός του Δήμου. Εφόσον υπάρχει μεγάλος αριθμός αιτήσεων θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα εργαζόμενες μητέρες. Σε περίπτωση μονογονεϊκότητας ή πολυτεκνίας, οι εργαζόμενες μητέρες εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα.

Οι αιτήσεις άνεργων μητέρων που διαμένουν στο Δήμο Θέρμης, θα καλυφθούν εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα θέσεων φιλοξενίας στις δομές του Προγράμματος. Αιτήσεις γονέων από όμορους Δήμους θα καλυφθούν μόνο στην περίπτωση που υπάρχει διαθεσιμότητα θέσεων φιλοξενίας στις δομές και εφόσον έχουν καλυφθεί οι προαναφερόμενες περιπτώσεις γονέων του Δήμου μας. Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα για κάθε παιδί είναι δώδεκα (12,00) ευρώ την εβδομάδα.

Για δύο (2) ή τρία (3) παιδιά που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, το κόστος συμμετοχής είναι οκτώ (8,00) ευρώ ανά παιδί την εβδομάδα. Τα τμήματα λειτουργούν καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 07:30 έως τις 15:30. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δραστηριότητες αθλητισμού, καλλιτεχνικών, θεατρικής αγωγής και μουσικής που υλοποιούνται από πτυχιούχους εκπαιδευτικούς. Το πρόγραμμα αφορά παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, (κατά την ημέρα εγγραφής να έχουν κλείσει τα 5 έτη). Η αίτηση υποβάλλεται αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή και είναι διαθέσιμη στο site του Ν.Π.Δ.Δ. www. socialthermi.gov.gr.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ