Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

Συνεχίζεται κανονικά η σίτιση των αδέσποτων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με συμμάχους τους εθελοντές και τον ΣΥΠΠΑΖΑΘ μεριμνά ο Δήμος Θέρμης για τη φροντίδα και τη σίτιση των αδέσποτων ζώων, που συνεχίζεται με κάθε δυνατό τρόπο παρά τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας. Η φροντίδα για τα ζώα γίνεται τακτικά τόσο μέσω της υπηρεσίας πρασίνου το Δήμου Θέρμης, όσο και από εθελοντές που έχουν προμηθευτεί το ειδικό έντυπο μετακίνησης για τις ώρες και μέρες σίτισης. Έτσι, όσοι επιθυμούν να σιτίσουν αδέσποτα ζώα, που συνήθως σίτιζαν και φρόντιζαν κατά το πρόσφατο παρελθόν μπορούν να συνεχίζουν:
• είτε να προμηθευτούν τις σχετικές βεβαιώσεις από το Δημαρχείο Θέρμης
αφού έχουν κλείσει ραντεβού,
• είτε να αποστείλουν με e-mail στη διεύθυνση a.makantasi@thermi.gov.gr, τη σχετική φόρμα αφού συμπληρώσουν τα πεδία με τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, αριθμό ταυτότητας και τηλέφωνο επικοινωνίας, που σιτίζουν καθώς και τις ώρες και μέρες που θα δραστηριοποιηθούν) και να την παραλάβουν ηλεκτρονικά υπογεγραμμένη υπογεγραμμένη από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Σ. Γκιζάρη.


Παράλληλα, ο Δήμος Θέρμης μέσω του ΣΥΠΠΑΖΑΘ, αρχίζει τη διανομή ζωοτροφής κατάλληλης για σκύλους, σε φιλόζωους δημότες για την κάλυψη των αναγκών σίτισης των αδέσποτων ζώων, αλλά και σε διάφορα σημεία του Δήμου όπου υπάρχουν αδέσποτα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον ΣΥΠΠΑΖΑΘ στην τηλεφωνική γραμμή 2310 447995 ή 2310 438496 και να δηλώσουν τα στοιχεία τους ώστε να προμηθευτούν τροφές για την σίτιση των αδέσποτων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ