Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του ανδρικού ποδοσφαιρικού τμήματος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016, στο γήπεδο της Σουρωτής, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του Ανδρικού Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Ορφέα Σουρωτής.

Τον αγιασμό πραγματοποίησε ο Παπά-Γιώργης από την Ενορία των Αγίων Αναργύρων της Σουρωτής. Στον αγιασμό παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σουρωτής Ασλάνης Θωμάς, ο Αντιπρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σουρωτής Εμμανουηλίδης Ντίνος, ο Πρόεδρος της Σουρωτής Α.Ε. Λώλας Γιώργος, Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σουρωτής “Η ΠΗΓΗ” Οικονόμου Ηλίας, η Πρόεδρος της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. Χίνη Δήμητρα, οι ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι της ομάδας και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Ορφέα Σουρωτής.

52 6

Η φετινή χρονιά εκπέμπει ένα αισιόδοξο μήνυμα για την ομάδα της Σουρωτής αφού 10 ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας η Διοίκηση της ομάδας είχε κλείσει το ρόστερ της. Στην περσινή πολύ καλή ομάδα προστέθηκαν 10 ποδοσφαιριστές που συνδυάζουν την εμπειρία με την νεότητα. Οι 21 ποδοσφαιριστές θα δημιουργήσουν ένα αξιόμαχο σύνολο το οποίο θα διεκδικήσει την άνοδο του Ορφέα στην Α1. Αυτό αποτελεί στόχο της διοίκησης αλλά όχι αυτοσκοπό. Σκοπός είναι ο Ορφέας να παίξει καλό ποδόσφαιρο και διοίκηση, ποδοσφαιριστές και οι φίλοι της ομάδας να είναι μία μεγάλη οικογένεια. Βασική επιδίωξη είναι να αναπτυχθούν οι ήδη υπάρχουσες Ακαδημίες στα τμήματα Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ και Χάντμπολ και παράλληλα να υπάρχουν οι κατάλληλες γηπεδικές συνθήκες που θα κάνουν πιο εύκολο το έργο των αθλητών και των προπονητών. Σε αυτά τα πλαίσια πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του ποδοσφαίρου επανασπορά, πολλές ηλεκτρολογικές, υδραυλικές, οικοδομικές εργασίες στα αποδυτήρια, κατασκευή νέας μεταλλικής σκεπής στο χώρο των αποδυτηρίων και παραλαβή ενός πλήρους σετ για την Ανδρική Ποδοσφαιρική Ομάδα. Μέσα στον Αύγουστο θα έχουν ολοκληρωθεί η αντικατάσταση των ηλιακών συλλεκτών και η αντικατάσταση των plexiglass στους πάγκους των ομάδων. Στο άμεσο μέλλον θα γίνουν σημαντικές εργασίες στο γήπεδο μπάσκετ (που βρίσκεται εντός του γηπέδου) ούτως ώστε να παραδοθεί στους νέους της περιοχής μας που κάθε απόγευμα κατακλύζουν το γήπεδο και δίνουν ζωντάνια σε κάθε γωνιά του.

Όλα τα παραπάνω έγιναν με τη σημαντική συμβολή του Δήμου Θέρμης μέσω της Διεύθυνσης Αθλητισμού της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ., της Σουρωτής Α.Ε. και από τα έσοδα που προήλθαν από τη Λαχειοφόρο αγορά που πραγματοποίησε ο Σύλλογος. Ο Ορφέας προσπαθεί να βρει πόρους οι οποίοι θα συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του. Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν εισιτήρια διαρκείας για τους αγώνες του ποδοσφαίρου και επιστολή προς τα καταστήματα της ευρύτερης περιοχής για να προβληθούν στο γήπεδο ποδοσφαίρου. Επίσης στον προγραμματισμό της διοίκησης περιλαμβάνονται η έκδοση ημερολογίων, ο ετήσιος χορός και κάποια party σε καταστήματα της περιοχής μας. Όλα τα έσοδα από αυτές τις τρεις δράσεις θα διατεθούν στις ακαδημίες όλων των αθλημάτων και στην Ανδρική ομάδα Μπάσκετ. Σημειωτέον ότι οι Ακαδημίες του Ορφέα είναι αυτόνομες οικονομικά και τα έσοδά τους διατίθεται αποκλειστικά για τη συντήρηση και την ανάπτυξή τους.

Άλλωστε βασική επιδίωξη της διοίκησης είναι η ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό η οποία συμβάλλει τόσο στην καλλιέργεια και οικοδόμηση της προσωπικότητας των παιδιώναθλητών όσο και στην αποφυγή παθογόνων καταστάσεων που μαστίζουν την κοινωνία μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ