Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πετοσφαίρηση Κορασίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η ομάδα πετοσφαίρισης Κορασίδων του Γ.Α.Σ. Βασιλικών ξεκίνησε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα των Β΄ ομάδων που διενεργείται στο πλαίσιο της Ά Φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων της αγωνιστικής περιόδου 2015-16.

Στελεχωμένη με αξιόμαχες αθλήτριες, καθοδηγούμενη από τον διακεκριμένο προπονητή Δημήτρη Τυμπάνη και πλαισιωμένη από αξιόλογους ανθρώπους-συμπαραστάτες με προεξάρχοντα τον έφορο Χρήστο Κερπινιώτη, αποδίδει ποιοτικό βόλεϊ που συνοδεύεται από εμφατικά αποτελέσματα. Οι μέχρι τώρα επιτυχίες έχουν προσελκύσει πολλούς φίλους του αθλήματος από την ευρύτερη περιοχή, που συμπαρίστανται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά και νέες αθλήτριες στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Τέτοιες εμφανίσεις μας καθιστούν υπερήφανους για το παρόν και μας γεμίζουν προσδοκίες για το μέλλον.

Για την εξαιρετική μέχρι σήμερα και πολλά υποσχόμενη πορεία της ομάδας πετοσφαίρισης Κορασίδων θα πρέπει, εξάλλου, να απονείμουμε τα εύσημα στη διοίκηση του συλλόγου και στους πιστούς φιλάθλους μας, που παρείχαν υποστήριξη με τη φωνή και τον ενθουσιασμό τους. Τέλος, οφείλουμε θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς της ομάδας, που, σε πείσμα των χαλεπών οικονομικά καιρών, πρόσφεραν τα μέγιστα. Στον τομέα αυτό καθοριστική ήταν η συνεισφορά της «Marble Granite Stouliopoulos» και ειδικότερα του Γιάννη Στουλιόπουλου, που παρείχαν στις αθλήτριες και στον προπονητή μας τον απαραίτητο αθλητικό ιματισμό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ