Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024

Ολοκληρώθηκε η στελέχωση των συλλογικών οργάνων του Δήμου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο πλαίσιο των δημαιρεσιών που έγιναν την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 για την εκλογή των νέων συλλογικών οργάνων στο Δήμο Θέρμης, εκλέχθηκε το νέο προεδρείο το Δημοτικού συμβουλίου. Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμης εκλέχθηκε ο κ. Κωνσταντίνος Τιτέλης, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. ο κ. Πράτανος Απόστολος και Γραμματέας του Δ.Σ. ο κ.Γραικός Κωνσταντίνος. Στη συνέχεια ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος, συνέχισε τη διαδικασία με την ειδική συνεδρίαση, για την εκλογή των τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Οικονομικής Επιτροπής για το χρονικό διάστημα από 1 9.2019 έως 6.11.2021. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκλογής των 6 τακτικών μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της ψηφοφορίας προέκυψαν τα εξής αποτελέσματα:


Τακτικά Μέλη: 1. Ζελιλίδης Δαμιανός, 2. Καρκατζίνος Νικόλαος, 3. Λιάντας Δημήτριος, 4.Αγοραστούδη Ευγενία, 5.Φωτιάδης Σάββας, 6. Μπίκος Νικόλαος.


Ακολούθησε η ψηφοφορία για την εκλογή των τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
Τακτικά Μέλη: 1.Γαντάς Σπυρίδων, 2. Σαμαράς Σωκράτης 3. Χατζηδημητρίου Φανή, 4. Τσιφτελίδου Αννα, 5. Καπουσούζη Καραγιαννίδου Μαριάνθη (Μαριάννα) 6. Μαλικάς Ευριπίδης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ