Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Έως το τέλος Νοεμβρίου 2018 έτοιμο το Κλειστό Προπονητήριο Μπάσκετ των Ταγαράδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εντατικά προχωρούν οι εργασίες στο κλειστό προπονητήριο μπάσκετ των Ταγαράδων. Ήδη, όπως αναφέρει ο επιβλέπων Μηχανικός του έργου κ. Χριστόφορος Γουναρίδης, οι εργασίες συνεχίζονται το επόμενο διάστημα με τη στέγαση και επικάλυψη του προπονητηρίου. Το προηγουμένο δε διάστημα, πραγματοποιήθηκαν και ολοκληρώθηκαν οι τοιχοποιίες του κλειστού γηπέδου μπάσκετ, τα επιχρίσματα, ενώ την εβδομάδα που διανύουμε σε εξέλιξη βρίσκονται οι Ηλεκτρομηχανολογικές παρεμβάσεις.

Οι εργασίες στο νέο κλειστό προπονητήριο αλλά και της διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου που θα ακολουθήσει, προβλέπεται να έχουν ολοκληρωθεί έως το Φθινόπωρο του 2018 ώσε να παραδοθεί στους χρήστες του με την έναρξη της νέας προπονητικής περιόδου, αφού σύμφωνα με τον κ. Γουναρίδη, το νέο προπονητήριο θα είναι έτοιμο έως το τέλος Νοεμβρίου 2018. Με το συγκεκριμένο έργο συμπληρώνονται με τον καλύτερο τρόπο οι δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις της Θέρμης, αφού σύντομα θα προστεθεί μία νέα υποδομή με σύγχρονες εγκαταστάσεις αλλά και κερκίδες θεατών, υψηλών προδιαγραφών για την κάλυψη προπονητικών αναγκών τοπικών αθλητικών σωματείων, ενώ παράλληλα θα διαμορφωθεί ο περιβάλλων χώρος, δημιουργώντας έτσι ένα πρότυπο προπονητήριο.

Ο εξοπλισμός των οργάνων του νέου προπονητηρίου θα γίνει από τη Δ.Ε.Π.Α.Θ, ενώ ταυτόχρονα προχωρά και η διαδικασία από πλευράς δημοτικής αρχής ώστε με την ολοκλήρωση των εργασιών της κατασκευάστριας εταιρίας στο προπονητήριο, να προχωρήσουν οι εργασίες τοποθέτησης ξύλινου δαπέδου με δαπάνη του Δήμου και όχι πλαστικού όπως προβλεπόταν στον αρχικό σχεδιασμό της εταιρίας.

IMG 7897
IMG 7913

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ