Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επεκτείνεται το δίκτυο φυσικού αερίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες για την εγκατάσταση του σταθμού διανομής Φυσικού Αερίου στο χώρο που παραχώρησε ο Δήμος Θέρμης στο Ν. Ρύσιο, ενώ η έναρξη λειτουργίας του προγραμματίζεται για το 2019. Ήδη ξεκίνησαν να υποβάλλονται αιτήσεις προς την Εταιρία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) και από τις Δημοτικές Κοινότητες Ταγαράδων, Αγίας Παρασκευής και της Τοπικής Κοινότητας Σουρωτής. Η διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου περιλαμβάνει τα ακόλουθα στάδια: Αίτηση Προγραμματισμός Αυτοψίας. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου μπορεί να γίνει με έναν από τους εξής τρόπους:

• Με την παρουσία του πελάτη στα γραφεία εξυπηρέτησης πελατών της ΕΔΑ Θεσσαλονίκης Θεσσαλίας

• Με την αποστολή e-mail στο info@edathess.gr

• Τηλεφωνικά στο 11150 (Χρέωση βάσει τιμοκαταλόγου του παρόχου κινητής και σταθερής τηλεφωνίας) και στο 2310 584444 (από κινητό και σταθερό τηλέφωνο).

Τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο πελάτης για τον προγραμματισμό αυτοψίας και την συμπλήρωση του εντύπου της αίτησης είναι τα εξής: Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση (οδό και αριθμό), Τηλέφωνο.

Να σημειωθεί τέλος ότι η επέκταση του δικτύου Φυσικού Αερίου και στους Ταγαράδες, την Αγία Παρασκευή και τη Σουρωτή, σε συνδυασμό και με τις άλλες περιοχές, του Νέου Ρυσίου και Βασιλικών, αλλά και τον Τρίλοφο και το Πλαγιάρι που έχουν ήδη συνδεθεί, αναμφισβήτητα οδηγεί στη μείωση του κόστους θέρμανσης για την πλειοψηφία των κατοίκων του Δήμου μας, ενώ θα έχει και αναπτυξιακά και περιβαλλοντικά οφέλη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ