Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Δεκέμβριος 2017 – Φεβρουάριος 2018 – Παρεμβάσεις αγροτικής οδοποιίας σε εννέα Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες από το Τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας του Δήμου Θέρμης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ξεκίνησε από το Δεκέμβριο του 2017 και συνεχίζεται έως σήμερα με αμείωτο ρυθμό, το έργο χαλικόστρωσης και συνολικής βελτίωσης των αγροτικών δρόμων σε εννέα Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Θέρμης.

“Η αποκατάσταση και η βελτίωση των αγροτικών δρόμων του Δήμου μας, με στόχο την ασφαλή και σύντομη πρόσβαση του Αγροτικού κόσμου στις καλλιέργειές του ανεξαρτήτων των καιρικών συνθηκών, αποτελεί προτεραιότητά μας”, δηλώνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Συντήρησης – Αυτεπιστασίας και Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλειος Μουστάκας.

Ειδικότερα, το τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας του Δήμου Θέρμης σε συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων αφού έκανε μια εκτενή καταγραφή όλων των επικίνδυνων και δύσκολων σημείων των αγροτικών δρόμων, προχώρησε στο σχεδιασμό και την εκτέλεση του έργου. Αρχικά τα γκρέιντερ διαμόρφωσαν τους χώρους, έξυσαν τους δρόμους και κατόπιν έγινε χαλικόστρωση. Πρόκειται για σημαντικά έργα και παρεμβάσεις που στοχεύουν στην βελτίωση των αγροτικών δρόμων που ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο 2017 και συνεχίζονται στον Τρίλοφο, το Πλαγιάρι, τα Βασιλικά, τη Σουρωτή, την Αγία Παρασκευή, τη Νέα Ραιδεστό, την Καρδία και το Σχολάρι, ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα οι παρεμβάσεις θα μεταφερθούν στον Άγιο Αντώνιο.

agr5
agr 1 1

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ