Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

∆ηµήτρης Βλαχοµήτρος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιατί ζητάµε την ψήφο των εργαζοµένων και της νεολαίας της περιοχής;
Η Ν∆ ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ ειναι κόµµατα τα οποία ως κυβερνήσεις στα χρόνια της οικονοµικής κρίσης εφάρµοσαν τις µνηµονιακές πολιτικές της ΕΕ και του ∆ΝΤ σε βάρος των εργαζοµένων,των συνταξιούχων,της νεολαίας και των επαγγελµατιών.προχωρησαν στην ιδιωτικοποίηση των δηµόσιων κοινωνικών αγαθών όπως την ιδιωτικοποίηση του ΟΣΕ µε αποτέλεσµα το φρικτό έγκληµα στα Τέµπη.

Οι προηγούµενοι βουλευτές άλλοι στήριξαν τις αντιλαϊκές πολιτικές της κυβέρνησης, άλλοι δεν έκαναν ουσιαστική αντιπολίτευση, και άλλοι πάλι αρκούνται σε επαναστατική φρασεολογία από τα έδρανα του κοινοβουλίου δηµιουργώντας αυταπάτες στο κίνηµα.
Η µονη υπόσχεση που δίνουµε είναι ότι θα είµαστε καθηµερινά στον αγώνα µέσα από τα κινήµατα για δουλειά, για την αύξηση των µισθών και των συντάξεων, για δωρεάν υγεία και παιδεία, για να σταµατήσει ο πόλεµος, ενάντια στους εξοπλισµούς και την ακρίβεια, για την ΕΙΡΗΝΗ, την προστασία του περιβάλλοντος και την προστασία της εργατικής κατοικίας. Σε αυτούς τους αγώνες καλούµε όλους και όλες.

Τι χρειάζεται αυτή η πολη; Η καλύτερα ακόµη τι χρειάζονται οι κάτοικοι αυτού του δήµου;
Χρειάζονται υπηρεσίες οι οποίες να κάνουν τις ζωή τους πιο εύκολη, να κατασκευαστεί ο βιολογικός για να λειτουργήσουν οι αποχετεύσεις, να γίνει η ανάπλαση της πλατείας Χάνια στα Βασιλικά, η γέφυρα στον Ανθεµούντα, η γέφυρα στο Τρίλοφο. Να γίνει διαπλάτυνση και ηλεκτροφωτισµός των περιφερειακών οδών, νέου Ρυσίου – Βασιλικών και µηδέν- Τρίλοφος. Αντιπληµµυρικά, αντιπυρικά έργα, σχολική στέγη, περισσότερα δροµολόγια µέσων µ.µ. έτσι ώστε να εξυπηρετείται ο κόσµος. Χώροι αναψυχής, προστασία του περιβάλλοντος και τόσα άλλα. Ποιος όµως θα κάνει όλα αυτά;

Η αυτοδιοίκηση πλέον έγινε µικρό κράτος και µε την στήριξη των νόµων του Καλλικράτη, του Κλεισθένη και των νόµων της Νέας ∆ηµοκρατίας στέκεται πλέον µακριά από τους δηµότες ή απλά προσπαθεί να οργανώσει το µεγάλο αστικό κέντρο το οποίο λέγεται Θέρµη. Υπάρχουν τεράστια προβλήµατα µε την αγροτική παραγωγή, την κτηνοτροφία,και τη χρεοκοπία των µικρών επιχειρήσεων.

Εµείς, ως ΑΝΤΑΡΣΥΑ λέµε ως εδώ! Το µέλλον µας δεν είναι ο καπιταλισµός. Είναι η ανατροπή του συστήµατος της εκµετάλλευσης και η επαναστατική αλλαγή µε την οργανωµένη δύναµη της εργατικής τάξης και του λαού. Να επιβάλει τη δική του εξουσία και τον δηµοκρατικό έλεγχο σε όλη την κοινωνία. Να µπει η ζωή, η ελευθερία, και τα δικαιώµατά µας πάνω από τα κέρδη µιας χούφτας καπιταλιστών. Για αυτό λέµε και πάλι.
Ψήφο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Συµµετοχή στα κινήµατα και διεκδίκηση ικανοποίησης των δικαίων αιτηµάτων µας.


Ο ∆ηµήτρης Βλαχοµήτρος είναι συνταξιούχος ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων µε πλούσια δράση και δυναµική συνδικαλιστική παρουσία υπερασπιζόµενος τα δικαιώµατα των πολιτών, των επαγγελµατιών αλλά και των ναυτεργατών Ιδρύει το 2014 το “Μέτωπο Ρήξης και Ανατροπής” όπου παλεύει καθηµερινά για τα προβλήµατα της τοπικής περιοχής.


Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ