Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οδηγός για την ψηφιακή επικοινωνία των αγροδιατροφικών επιχειρήσεων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά», εξέδωσε και προσφέρει δωρεάν έναν οδηγό για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την ψηφιακή επικοινωνία των αγροδιατροφικών επιχειρήσεων. Πρόκειται για ένα χρήσιμο e-book που απευθύνεται σε όσους επιχειρούν στον κλάδο και θέλουν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες προβολής και ανάπτυξης που προσφέρουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο οδηγός υλοποιήθηκε μέσω αποκλειστικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Ο στόχος του οδηγού αυτού είναι να αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο για όσους θέλουν να μυηθούν στον κόσμο της ψηφιακής επικοινωνίας και να προβάλουν καλύτερα και αποτελεσματικότερα την αγροδιατροφική τους επιχείρηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μέσα από συμβουλές, βέλτιστες πρακτικές και παραδείγματα ο οδηγός κατευθύνει τους αναγνώστες να ανακαλύψουν τις τεχνικές που θα τους επιτρέψουν να χτίσουν το digital branding και την online παρουσία της επιχείρησής τους, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες ανάπτυξης που προσφέρει το ψηφιακό μάρκετινγκ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα εδώ.  


Νέα Γεωργία Νέα Γενιά
Ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» στοχεύει στη δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης και επιχειρηματικότητας για τους νέους στον κλάδο της αγροδιατροφής στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε με πρωτοβουλία και δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) στο πλαίσιο του προγράμματος Επανεκκίνηση και Ενίσχυση των Νέων.
Η πρωτοβουλία ξεκίνησε το 2018, με επικεφαλής το Πανεπιστήμιο Rutgers (το κρατικό πανεπιστήμιο του Νιου Τζέρσεϋ), σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή.

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς στον κόσμο και πραγματοποιεί δωρεές σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, στους τομείς της τέχνης και του πολιτισμού, της παιδείας, της υγείας και του αθλητισμού, και της κοινωνικής πρόνοιας. Το ΙΣΝ ενισχύει οργανισμούς και προγράμματα, παγκοσμίως, που αναμένεται να επιφέρουν αισθητά, διαχρονικά και θετικά αποτελέσματα στην κοινωνία και επιδεικνύουν αποτελεσματική διοίκηση και σωστή διαχείριση.  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ