Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

16 & 17 Σεπτεμβρίου το 55ο Ράλλυ ΔΕΘ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το διήμερο 16 & 17 Σεπτεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το 55ο Ράλλυ ΔΕΘ, το οποίο διοργανώνει ο  Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τον μακροβιότερο αγώνα ράλλυ της χώρας, μετά το παγκόσμιο Acropolis Rally. Η φετινή έκδοση του αγώνα, περιλαμβάνει 4 ασφάλτινες ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 89,1  αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Το «55ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ» τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε) με την αμέριστη συμπαράσταση της Δ.Ε.Θ-Helexpo, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και των Δήμων Θεσσαλονίκης – Θέρμης – Πολυγύρου – Λαγκαδά, ενώ στο πλευρό των διοργανωτών βρίσκονται ως θεσμικοί υποστηρικτές, τα κατά τόπους κλιμάκια, Αστυνομίας και Πυροσβεστικής.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου(08:00-12:00) στο χώρο του παλαιού εργοστασίου «ΦΛΩΡΙΝΑ» στην είσοδο του χωριού Γαλαρινός Χαλκιδικής, θα πραγματοποιηθεί ο Διοικητικός και τεχνικός έλεγχος των συμμετεχόντων. Επίσης, στο «55ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ» επιστρέφει το προαιρετικό shakedown στη Γαλάτιστα, ο «Χολομώντας», καθώς και η πανηγυρική εκκίνηση και ο τερματισμός εντός της Δ.Ε.Θ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ