Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

«∆ώρο- Κάρτες»: Νέος Τρόπος Προσφοράς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Όλοι γνωρίζουµε την έννοια των δώρο-καρτών. Είναι µια µέθοδος κατανάλωσης που προωθείτε πολύ από µεγάλες επωνυµίες προϊόντων αλλά και καταστηµάτων λιανικής, ιδίως τις περιόδους των µεγάλων εορτών.
Όµως φιλανθρωπία µε δώρο-κάρτα; Το έχεις σκεφτεί; Κάτι τα δυο χρόνια της καραντίνας, κάτι η ενεργειακή κρίση και η οικονοµική ύφεση επέστρεψε. Οι οικογένειες µε οικονοµικές δυσκολίες αυξήθηκαν.

«Όχι άλλα µακαρόνια και ρύζια», ήταν η φράση πολύ δικού µου ανθρώπου που έχει αφιερώσει τη ζωή του σε έργα προσφοράς στον συνάνθρωπο.
Και έτσι γεννήθηκε η ιδέα ανάπτυξης ενός φιλανθρωπικού προγράµµατος µε
πολλαπλή συνεισφορά στην κοινωνία µας. Αγοράζω τις δώρο-κάρτες µου από µικρές οικογενειακές επιχειρήσεις άρα στηρίζω οικονοµικά το µαγαζί που αύριο µπορεί να εργαστεί το παιδί µου και ταυτόχρονα προσφέρω ένα µαγικό χαρτάκι σε µια οικογένεια που το έχει ανάγκη. Έτσι διακινώ ρευστό χρήµα, χωρίς όµως να είναι ρευστό. ∆εν δηµιουργούνται παρεξηγήσεις. ∆εν αµαυρώνονται υπολείψεις.
Ταυτόχρονα ο άνθρωπος που δέχεται την δώρο-κάρτα µπορεί να κινηθεί ανάµεσα µας, να κάνει τις αγορές του και να καλύψει τις ανάγκες του µε αξιοπρέπεια και απόλυτα στοχευµένα. Κρέας για το γιορτινό τραπέζι, καθαριστικά, είδη προσωπικής υγιεινής, σχολικά για το παιδί, κούρεµα, καινούργιο πανωφόρι.

Αν έχεις µανάβικο, ψαράδικο, mini market, κρεοπωλείο, βιβλιοπωλείο, φούρνο… ακόµη και κοµµωτήριο (γιατί όχι) µπορείς να µπεις στο πρόγραµµα µας. Μπορείς ακόµη να προσφέρεις µε έκπτωση τα προϊόντα σου στον άνθρωπο που θα σου δώσει το κουπόνι. Η κοινωνική πολιτική είναι η καλύτερη διαφήµιση για µια επιχείρηση.

Τα κουπόνια θα είναι προσχεδιασµένα και θα προβλέπονται όλα τα απαραίτητα
αναγραφόµενα στοιχεία µε µορφή κενών πεδίων. Επίσης η τήρηση της φορολογικής διαδικασίας θα εξηγηθεί και θα λυθούν τυχόν απορίες. Πρόθεσή µας είναι να καταστήσουµε απολύτως εύκολη και ασφαλή για τις επιχειρήσεις την όλη διαδικασία.
Ευχαριστούµε θερµά τα µέλη της εφηµερίδας «Άποψη» γιατί από την πρώτη στιγµή αγκάλιασαν την ιδέα µας και προσφέρθηκαν να συνεισφέρουν το κατά δύναµιν για την υλοποίηση της. Ευελπιστούµε στην συνεργασία των εµπορικών συλλόγων και κάθε µορφής οργανώσεων του ∆ήµου µας ώστε να υπάρξει ευρεία εφαρµογή και το µεγαλύτερο δυνατό όφελος τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους συµπολίτες µας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Μαλαματένια Μαυρίδου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ