Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Χαρά Μακρή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Για ποιο λόγο αποφασίσατε να κατέλθετε υποψήφιος και γιατί ζητάτε την ψήφο των πολιτών;
Το ΚΚΕ ήταν και είναι το μόνο κόμμα που σταθερά υπερασπίζεται με όλους τους τρόπους την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών όλων των λαϊκών στρωμάτων, κόντρα στη λογική της διαχείρισης των αδιεξόδων που προβάλλεται από όλες τις άλλες πολιτικές δυνάμεις. Η συμμετοχή στον πολιτικό αγώνα για τη διεκδίκηση μιας ζωής με δικαιώματα, χωρίς το μόνιμο άγχος της επιβίωσης, μιας ζωής όπως αυτή που θα μπορούσαμε όλοι να χαιρόμαστε σήμερα χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας και της επιστήμης, είναι η μόνη στάση που αξίζει να κρατάει κάθε πραγματικά προοδευτικός άνθρωπος. Η στήριξη του ΚΚΕ παντού γίνεται καθημερινό όπλο στον αγώνα αυτόν και αυτός είναι ο λόγος που συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του. Καλούμε όλους τους πολίτες που, κρίνοντας από την ίδια τους την εμπειρία, έχουν καταλήξει ότι το ότι «δεν πάει άλλο» και «κάτι πρέπει να αλλάξει» να το ψηφίσουν σε όλες τις κάλπες γνωρίζοντας ότι έτσι δίνουν δύναμη στη δύναμη τους!

Τι πιστεύετε πως δεν έκαναν οι προηγούμενοι βουλευτές και γιατί πιστεύετε ότι εσείς μπορείτε να το κάνετε
Οι βουλευτές του ΚΚΕ, σε αντίθεση με αυτούς των άλλων κομμάτων που διεκδικούν τη ψήφο των πολιτών για να την ενσωματώσουν ως ψήφο στήριξης στα δικά τους αντιλαϊκά σενάρια, είναι πάντα μπροστά στη διεκδίκηση ρεαλιστικών μέτρων προστασίας και ανακούφισης του λαού, τόσο στη Βουλή όσο και στο δρόμο, δίπλα σε κάθε άνθρωπο που αγωνίζεται. Φιλοδοξία μας είναι στις 22/5 οι κομμουνιστές βουλευτές να είμαστε ακόμη περισσότεροι ώστε να συνεχίσουμε να το κάνουμε με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη

Τι πιστεύετε ότι είναι αυτό που χρειάζεται η πόλη από την επόμενη κοινοβουλευτική ομάδα
Τα προβλήματα της πόλης μας δυστυχώς δεν χωράνε σε λίγες λέξεις… Ως Κόμμα δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους της και μετά τις εκλογές, αξιοποιώντας και τη μεγαλύτερη δύναμη που ζητάμε από τον λαό να μας δώσει, αποτελώντας το μοναδικό αντίπαλο δέος στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση, μέσα και έξω από τη Βουλή.


Η Μακρή Χαρά, είναι 35 χρονων και κάτοικος Θέρμης. Είναι απόφοιτος του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται ως επαγγελματίας στον κλάδο της διανομής και εμπορίας τροφίμων.


Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ