Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Θεοφανώ (Φανή) Δήμου, Αγία Παρασκευή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές μου δόθηκε η δυνατότητα να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Ενότητας με το νυν δήμαρχο, Θεόδωρο Παπαδόπουλο. Τον ευχαριστώ θερμά γι’ αυτό και πιστεύω ότι θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στο έργο, που θα αναλάβουμε εγώ και οι υπόλοιποι τοπικοί σύμβουλοι.

Πάνω από όλα όμως ευχαριστώ ολόψυχα τους κατοίκους του χωριού μου που με επέλεξαν και με τίμησαν με την ψήφο τους. Αυτή η ψήφος με καθιστά υπεύθυνη να αναλάβω να προωθήσω και να επιλύσω άμεσα τα προβλήματα που έχει ο τόπος μας.

Βασικά προβλήματα μας είναι:

  • Η διαμόρφωση και βελτίωση της κεντρικής πλατείας, η ανακατασκευή της παλιάς παιδικής χαράς με εγκατάσταση αθλητικού εξοπλισμού και η ανάδειξη της περιοχής της Δεξαμενής σε ένα νέο χώρο αναψυχής.
  • Η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του γηπέδου και η δημιουργία εστιών αθλοπαιδιών.
  • Οι ασφαλτοστρώσεις δρόμων εντός και εκτός οικισμών, κάποιοι εκ των οποίων εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να είναι χωματόδρομοι.
  • Η βελτίωση του οδοστρώματος στην κεντρική είσοδο του Δημοτικού Σχολείου μας για την αποφυγή πλημμυρών.
  • Η συνέχιση και ολοκλήρωση του έργου του δικτύου αποχέτευσης και σε οικιστικά τετράγωνα, στα οποία δεν είχε προχωρήσει εξαρχής.
  • Η αναβάθμιση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης και στα οικιστικά τμήματα που βρίσκονται σε ψηλές περιοχές.
  • Η επέκταση του πολεοδομικού σχεδίου.
  • Η αποπεράτωση της οικίας που βρίσκεται εντός του οικοδομικού τετραγώνου της εκκλησίας. Η προβολή και η περαιτέρω ανάδειξη της περιοχής του Αγιάσματος.

Εύχομαι με την ευλογία της Αγίας Παρασκευής και των Αγίων του τόπου μας, αλλά και με την υποστήριξη του Δήμου και όλων μας να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε όλα τα παραπάνω έργα. Κάποια από αυτά εκτιμώ ότι μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα.

Αυτό που θα με απασχολήσει ιδιαίτερα θα είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των συγχωριανών μου σε θέματα που αφορούν την καθαριότητα, την ανάδειξη χώρων πρασίνου, την επίλυση όλων των προβλημάτων, που μπορεί να προκύψουν σε προσωπικό επίπεδο ή σε επίπεδο γειτονιάς.

Θα ήθελα να έχω άμεση προσωπική ενημέρωση για οτιδήποτε απασχολεί τους κατοίκους της περιοχής μου. Επιπλέον, έχω την καλή διάθεση και επιθυμώ να συνεργαστώ με όλους ανεξαιρέτως. Πάνω από όλα το χωριό μας, η κοινότητα μας!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ