Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Το μεγαλύτερο live show στη Θέρμη έρχεται με συμβολικό εισιτήριο 2€

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Θεσσαλονικιός Πάνος Μουζουράκης, ένας από τους σπουδαιότερους και πιο πολυδιάστατους καλλιτέχνες και performer της γενιάς του, έχει ετοιμάσει για το κοινό ένα συναρπαστικό live και είναι έτοιμος για ακόμα μια φορά να μας εντυπωσιάσει με το απαράμιλλο ταλέντο του, τον πηγαίο αυθορμητισμό του, τη μοναδική του σκηνική παρουσία και την ιδιαίτερη φωνή του. Μαζί του επί σκηνής η 16χρονη νικήτρια του The Voice of Greece Μαρία Σακελλάρη, η οποία χάρη στις εξαιρετικές της ερμηνείες αναμένεται να αφήσει το δικό της στίγμα στη μουσική βραδιά.

Ο Χώρος θα διαμορφωθεί ειδικά ώστε να εξυπηρετήσει άρτια το κοινό, με 3500 θέσεις καθήμενων και πρόβλεψη για θέσεις εγκύων και ΑΜΕΑ. Όλα τα χρήματα θα στηρίξουν το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, σε μία συνέργεια του Δήμου Θέρμης με το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας.

«Πιστεύω ότι η αλληλεγγύη για το συνάνθρωπο είναι Πολιτισμός. Είναι κατ’ ουσία μια ζωτική αρχή για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και της ανθρωπιάς στον σύγχρονο κόσμο. Είναι μέσα από την αλληλεγγύη που μπορούμε να διαμορφώσουμε μια καλύτερη, πιο δίκαιη και συνεπή κοινωνία, για όλους τους ανθρώπους» σημείωσε η κ. Μυκωνίου, πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ