Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Ταγαράδες: Νέες υποδομές για το Προπονητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σημαντικές αλλαγές στην περιοχή των Ταγαράδων αναμένεται να σηματοδοτήσει η δημιουργία του νέου προπονητικού κέντρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μάλιστα, πρόσφατα στο σημείο πραγματοποιήθηκε αγιασμός και τελετή θεμελίωσης. Πρόκειται για μία έκταση 150 στρεμμάτων, η οποία βρίσκεται στην 8η οδό της Κοινότητας Ταγαράδων του Δήμου Θέρμης. Εκεί αναμένεται να πραγματοποιηθεί μία τεράστια επένδυση με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, που θα περιλαμβάνουν προπονητήρια, κολυμβητήρια, χώρους φιλοξενίας ομάδων, καθώς και εργομετρικό κέντρο.

Κατά τη διάρκεια της τελετής τον πρόεδρο της ομάδας Ιβάν Σαββίδη εκπροσώπησαν μέλη του δ.σ., καθώς και ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος έχει αναλάβει τις διαδικασίες για τη δημιουργία του νέου προπονητικού κέντρου. Από την πλευρά του ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στις υποδομές που απαιτούνται για τη δημιουργία και λειτουργία του συγκεκριμένου κέντρου, οι οποίες αναμένεται να αλλάξουν την εικόνα της περιοχής.

«Ως δημοτική αρχή, θα συμβάλλουμε στη συνέχεια και με όποιον τρόπο μπορούμε. Κυρίως, στην αλλαγή χρήσεων, έτσι ώστε να μπορούν να υλοποιηθούν τα σχέδια του ιδιοκτήτη της ομάδας. Σε συνδυασμό με τον σχεδιασμό του Δήμου για την διπλανή έκταση των 220 στρεμμάτων, όπου θα συνεχιστεί και θα επεκταθεί η αθλητική χρήση, νομίζω ότι αυτός ο χώρος σε δέκα χρόνια θα συγκεντρώνει όλα τα αθλητικά γεγονότα της Θεσσαλονίκης», διευκρίνισε ο κ. Παπαδόπουλος. Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε πως σε συνεννόηση με την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στόχος είναι να συνδεθεί αυτός ο χώρος με την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, έτσι ώστε να υπάρχει  άμεση πρόσβαση, κάτι που θα αναβαθμίσει συνολικά όλη την περιοχή.

Από την πλευρά του ο Άγγελος Αναστασιάδης ανέφερε: «Για μένα προσωπικά, αυτό ήταν ένα όνειρο ζωής. Από τη στιγμή που αυτός ο άνθρωπος το κάνει πραγματικότητα, δεν έχω λόγια να περιγράψω το τι αισθάνομαι. Θέλω να πω ότι δαπανήθηκαν πάρα πολλά χρήματα γι’ αυτόν τον χώρο». Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, ο δήμαρχος Θέρμης, Θόδωρος Παπαδόπουλος, αντιπεριφερειάρχες και αντιδήμαρχοι, αλλά και ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

AnyConv.com paok.foto3 copy
AnyConv.com paok.foto2 copy

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ