Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Συμβούλιο Νέων Δήμου Θέρμης: ο δραστήριος Τοπικός Κύκλος της Καρδίας και του Κ. Σχολαρίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανήσυχα πνεύματα,δραστήριοι και συνεργατικοί είναι οι νέοι που συμμετέχουν στο Συμβούλιο Νέων του Δήμου Θέρμης, ιδιαίτερα, δε, στον Τοπικό Κύκλο της Καρδίας και του Κ. Σχολαρίου. Στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας, κατόρθωσαν, λίγο πριν από το lockdown, να ολοκληρώσουν την ανακαίνιση οικίσκου, ο οποίος θα στεγάσει τα γραφεία τους.

Μάλιστα, η ανακαίνιση έγινε με τη βοήθεια και τη συνεργασία του Τοπικού Κύκλου του Ν. Ρυσίου και ειδικότερα της Νίκης Κόκκαλη, η οποία φιλοτέχνησε το έργο που κοσμεί τους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου. Στο όλο εγχείρημα υλικοτεχνική υποστήριξη παρείχαν οι εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Μίκρας, αλλά και διάφορες επιχειρήσεις με τις ευγενικές χορηγίες τους.

συμβούλιο νέων4 298x400 1

Η δράση του Τοπικού Κύκλου Καρδίας και Κ. Σχολαρίου δεν σταματά εδώ, αφού το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, διοργάνωσαν μία διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα τα αδέσποτα ζώα και τον ρόλο του δήμου στη διαχείρισή τους. Στην εκδήλωση, συμμετείχαν εκπρόσωποι φιλοζωικών οργανώσεων, αλλά και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης οι οποίοι ανέλυσαν το ρόλο και τη δράση του δήμου Θέρμης στη διαχείριση των αδέσποτων ζώων και ενημέρωσαν για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των πολιτών προς τα αδέσποτα, αλλά και τα δεσποζόμενα ζώα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ