Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Παναγιώτης Παρασκευόπουλος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Για ποιο λόγο  αποφασίσατε να κατέλθετε υποψήφιος και γιατί ζητάτε την ψήφο των πολιτών;
Αποφάσισα να κατέλθω υποψήφιος Βουλευτής γιατί αντιστέκομαι εδώ και 12 χρόνια απέναντι στην βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική των μνημονίων. Επειδή παραμένω πιστός στο ΟΧΙ του 62% του ελληνικού λαού στο Δημοψήφισμα του 2015 που η τότε κυβέρνηση το ανέτρεψε και συνθηκολόγησε με την Ε.Ε. Επειδή στα χρόνια των μνημονιακών πολιτικών απωλέσαμε την κυριαρχία μας και παραδώσαμε την διαχείριση της περιουσίας μας στην Τρόικα με καταστροφικά αποτελέσματα. Ανεργία, μειώσεις μισθών και συντάξεων, κλείσιμο επιχειρήσεων, τεράστια φορολογία, αυτοκτονίες και καταλήξαμε να γίνουμε υποχείρια των τραπεζιτών και των πολυεθνικών.
Ζητώ την ψήφο των πολιτών για να υπάρχουν στο κοινοβούλιο αυτοί που θα συνεχίσουν την προσπάθεια ανατροπής των πολιτικών αυτών που εμφανίζονται ως μονόδρομος. Για να δυναμώσουμε και να αυξηθεί η συμμετοχή μας στα κινήματα και στον ακτιβισμό! Να επαναφέρουμε στη χώρα την αξιοπρέπεια και το χαμόγελο στα χείλη των πολιτών.

Τι πιστεύετε πως δεν έκαναν οι προηγούμενοι βουλευτές και γιατί πιστεύετε ότι εσείς μπορείτε να τα κάνετε;
Θεωρώ ότι οι βουλευτές που ψήφισαν όλα τα μνημόνια και είπαν το περιβόητο ΝΑΙ σε όλα δεν είχαν την αρετή και την τόλμη να πράξουν το καθήκον τους προς όφελος του λαού και της χώρας μας.
Προσωπικά θα παραμείνω απέναντι στις πολιτικές που εξαθλιώνουν την κοινωνία γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος εκτός από την υποτέλεια.

Τι πιστεύετε ότι είναι αυτό που χρειάζεται η πόλη από την επόμενη κοινοβουλευτική ομάδα;
Η περιφέρεια στην Θεσσαλονίκη έχει μείνει πίσω από υποδομές, αναπτυξιακές πολιτικές και συνεχώς το επίπεδο διαβίωσης των πολιτών υποβαθμίζεται. Χρειάζεται άμεσα τα εξής: καλύτερο οδικό δίκτυο, αξιοπρεπείς συγκοινωνίες, αγροτική, κτηνοτροφική ανάπτυξη και πολιτική για την αλιεία, μέριμνα για τα αδέσποτα, νέα σχολεία, κίνητρα για εργασία και παραμονή των νέων στον τόπο τους.


Ο Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, αυτοκινητιστής, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι εκλεγμένος στην τοπική αυτοδιοίκηση στο δήμο Πυλαίας Χορτιάτη και στο Διοικητικό Συμβούλιο Αυτοκινητιστών Θεσσαλονίκης ο ΕΡΜΗΣ.


Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ