Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Παναγιώτης Κατρανιάς, Νέα Ραιδεστός

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βασικός στόχος μας είναι να βελτιωθεί η καθημερινότητα των κατοίκων της Νέας Ραιδεστού, γι’ αυτό και σε συνεννόηση και συνεργασία με το Δήμο Θέρμης, θα ολοκληρώσουμε και θα υλοποιήσουμε μία σειρά από έργα.

  • Ένα από τα βασικότερα έργα μας είναι η ολοκλήρωση του υπερσύγχρονου παιδικού σταθμού της Νέας Ραιδεστού, ο οποίος θα έχει χωρητικότητα περίπου 250 βρεφών και νηπίων. Οι εργασίες ήδη προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς, ώστε το έργο να παραδοθεί όσο το δυνατόν συντομότερα και να καλύψει ένα σημαντικό ποσοστό των αναγκών της περιοχής μας. Πρέπει να πούμε ότι ο παιδικός σταθμός της Νέας Ραιδεστού θα είναι από τους πιο σύγχρονους που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, ενώ εκτός από τις εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφούν υπάρχει ειδική μέριμνα ακόμη και για τη στάθμευση των οχημάτων που θα μεταφέρουν τα παιδιά.
  • Επίσης, ολοκληρώνεται η παιδική χαρά ενηλίκων, ένα πολύ σημαντικό έργο για την αναψυχή των συμπολιτών μας.
  • Αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα εργασίες ασφαλτόστρωσης σε οκτώ κεντρικές οδούς της κοινότητας για την καλύτερη εξυπηρέτηση και ασφάλεια των οδηγών, ενώ θα δοθεί βαρύτητα και στη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας.
  • Θεωρούμε ότι είναι εξίσου βασικό να είμαστε μία κοινότητα με ανοιχτές πόρτες για όλους, όπου ο καθένας θα μπορεί να καταθέτει τους προβληματισμούς του και η γνώμη του να ακούγεται.

Αυτό που προέχει είναι να γίνει ποιοτικότερη η καθημερινότητα των συμπολιτών μας και προς αυτή την κατεύθυνση θα εργαστούμε. Αφουγκραζόμαστε την τοπική κοινωνία, ακούμε τα προβλήματα, παρατηρούμε και καταγράφουμε τις ανάγκες κάθε πολίτη. Σκοπός μας είναι τα προβλήματα να εντοπίζονται και να επιλύονται, να υπάρχει ουσιαστική συνεργασία τόσο με τους φορείς όσο και με το δήμο και πάνω από όλα να είμαστε δίπλα σε όλους τους δημότες. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ