Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Πέτρος Παπαγεωργίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Για ποιο λόγο αποφασίσατε να κατέλθετε υποψήφιοι και γιατί ζητάτε την ψήφο των πολιτών;
Γιατί κουράστηκε η ψυχή μας από την απογοήτευση που μας πότισαν οι άνθρωποι που ψηφίσαμε και δεν έχουμε άλλα περιθώρια ανοχής! Γιατί τα πρότυπα που μας προβάλλουν οι κρατούντες δεν έχουν σχέση με την ιστορία και την παράδοση της φυλής μας. Γιατί πρέπει κάποτε να λειτουργήσει η Νέμεσις και να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι της προδοσίας.

Ζητάμε την ψήφο του λαού, γιατί η ψήφος όλων μας, έχει και πνευματική διάσταση και δεν θέλουμε να αμαρτάνουμε ψηφίζοντας τα κόμματα της κομματοκρατίας, καθώς, απροκάλυπτα πλέον, προωθούν τα δαιμονικά σχέδια της Νέας τάξης πραγμάτων (ΝΤΠ) προς την αποχριστιανοποίηση της κοινωνίας μας και την καταστροφή της πατρίδος μας.

Τι πιστεύετε πως δεν έκαναν οι προηγούμενοι βουλευτές και γιατί πιστεύετε ότι εσείς μπορείτε να το κάνετε;
Είδαμε, βουλευτές που ψηφίσαμε, να μην τιμούν την εντολή που τους δώσαμε σαν πολίτες, αλλά να πηγαίνουν ανοιχτά ενάντια στην εντολή αυτή.
Είδαμε εκατοντάδες χιλιάδες συμπολιτών μας, στην Θεσσαλονίκη και εκατομύρια συμπατριωτών μας στην Αθήνα, να διαδηλώνουν μαζί μας στο: “Εμείς δεν συμφωνήσαμε” με την προδοτική “συμφωνία” των Πρεσπών, και οι κυβερνήσεις όλων των κομμάτων να σφυρίζουν αδιάφορα… Είδαμε να δεσμεύεται ο Εθνικός μας πλούτος στον βωμό των μνημονίων και κανένας βουλευτής από δαύτους να μην αντιδρά…
Εεε λοιπόν, εμείς θα τ’ αλλάξουμε όλ’ αυτά… και θα τα αλλάξουμε επειδή έχουμε την βούληση και την πίστη ότι μπορούμε, αφού δεν έχουμε καμία δέσμευση απέναντι σε οποιονδήποτε ξένο και ντόπιο οικονομικό, πολιτικό και στρατιωτικό παράγοντα, αλλά έχουμε τη δύναμη του λαού μας που στηρίζει αυτή την προσπάθεια.


Τι πιστεύετε ότι είναι αυτό που χρειάζεται η πόλη από την επόμενη κοινοβουλευτική ομάδα;
Η πόλη μας έχει πολλά και χρονίζοντα προβλήματα που δυστυχώς η κομματοκρατία δε θέλει να δώσει λύσεις εδώ και πολλά χρόνια. Το Μετρό της Θεσσαλονίκης, η λειτουργία του οποίου καθυστερεί εδώ και 45 χρόνια, η ανεργία που “έχει χτυπήσει κόκκινο”, η αποβιομηχάνιση της πόλης, η ανάπτυξη του λιμένος, η Υγεία και πολλά άλλα των οποίων η ανάλυση δεν χωράει στο χώρο αυτής της σελίδας. Πρέπει επιτέλους να δούμε και κάτι θετικό για τον τόπο μας!


Ο Πέτρος Παπαγεωργίου, είναι έγγαμος, πατέρας δύο παιδιών και παππούς δύο εγγονιών. Εργάστηκε ως Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος μηχανικός, όπου και διετέλεσε διευθυντής τεσσάρων βιομηχανιών ενώ παράλληλα εργαζόταν και ως έκτακτος Καθηγητής εφαρμογών στο ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ.


Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ