Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Tae Kwon Do: Πέντε μετάλλια για τους αθλητές των Βασιλικών

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέντε μετάλλια απέσπασαν οι αθλητές του Συλλόγου «A. C. Vasilikon Mars» στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Tae Kwon Do, που πραγματοποιήθηκε στη Σλοβενία. Πιο συγκεκριμένα: χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης στέφθηκε για 4η χρόνια η Δέσποινα Κωνσταντινίδου στα -52kg, ενώ χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η ίδια αθλήτρια και στις ομαδικές Μάχες Νέων Γυναικών.

Επίσης, χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης στέφθηκε και η Μαρία Σαμάρα στα -58kg, αργυρό μετάλλιο και δεύτερη θέση κατέκτησε ο Λάζαρος Λεωνίδης, ενώ χάλκινο και τρίτη θέση, στη πρώτη συμμετοχή της στην κατηγορία των Γυναικών, κατέκτησε η Βαρβάρα Λεωνίδη. Εξαιρετική επανεμφάνιση στην κατηγορία και ένα βήμα από τα μετάλλια και για τον Θεόφιλο Στεφανίδη.

«Ο σύλλογος βγάζει κάθε χρόνο καινούριους πρωταθλητές, οι οποίοι παραμένουν για χρόνια στις πρώτες θέσεις. Αυτό προκύπτει από σκληρή δουλειά και αφοσίωση», εξηγεί ο Χρήστος Ευθυμίου, ομοσπονδιακός προπονητής και προπονητής του συλλόγου Tae Kwon Do Βασιλικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος σύλλογος έχει ιστορία 25 χρόνων και «μετράει» συνολικά 43 διεθνείς αθλητές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ