Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Νικόλαος Παπαδόπουλος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Για ποιο λόγο αποφασίσατε να κατέλθετε υποψήφιοι και γιατί ζητάτε την ψήφο των πολιτών;
Οι πολίτες προβληµατισµένοι ψάχνουν για εναλλακτική λύση. Το 50% των συµπολιτών µας δεν πάνε καν να ψηφίσουν, απογοητευµένοι και αηδιασµένοι από την υπάρχουσα κατάσταση. Όσο πλησιάζουν οι εκλογές, η Ν∆ θα προβάλει πάλι το δίληµµα: «Ψηφίστε Ν∆ ξανά, για να µη βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι αριστεροί». Όµως γιατί υπάρχει φόβος; Τι διαφορετικό θα κάνει πάλι η αριστερά; ∆εν βλέπετε ότι δεν υπάρχει ουσιαστική αντιπολίτευση, αφού ήδη τα “µεγάλα” κόµµατα ταυτίστηκαν στα βασικότερα θέµατα και προσπαθούν ποιος περισσότερο από τον άλλο θα ξεθεµελιώσει την Πατρίδα µας;
Εµείς στην ΝΙΚΗ ζητάµε την ψήφο του ελληνικού λαού για να βγάλουµε τους Έλληνες από τα φοβερά διλήµµατα, και µε ήσυχη την συνείδησή τους να πάνε να ψηφίσουν αυτό που θέλει η καρδιά τους.
Την επαναφορά της Ρωµηοσύνης και την κατάργηση του Ψευτορωµαίϊκου!

Τι πιστεύετε πως δεν έκαναν οι προηγούµενοι βουλευτές και γιατί πιστεύετε ότι εσείς µπορείτε να το κάνετε;
Γιατί στη ΝΙΚΗ η βουλευτική θητεία δεν είναι προνόµιο, αλλά οικειοθελής προσφορά υπηρεσιών στον Λαό και στην Πατρίδα. Αν εξαπατάς και δεν τηρείς τις υποσχέσεις σου απέναντι στον εργοδότη, στην τράπεζα ή στον στρατιωτικό σου ανώτερο, πληρώνεις βαριές συνέπειες.
∆εν είµαστε καιροσκόποι επαγγελµατίες του πολιτικαντισµού, αλλά πολιτικά σκεπτόµενοι επαγγελµατίες του µόχθου, που ευχαρίστως θα µέναµε στο σπίτι µας αν η Πατρίδα και το µέλλον των παιδιών µας ήταν σε αξιόπιστα, ικανά και ενάρετα χέρια.
Το κακό θα θριαµβεύει µόνον όσο το καλό µένει άπραγο. ∆εν έχουµε δικαίωµα να αποτύχουµε. Καλούµε κάθε συµπολίτη µας που συµµερίζεται την αγωνία αλλά και το όραµά µας, να υποστηρίξει την υγιέστερη προσπάθεια να χτίσουµε µία Ελλάδα που θα αξίζει για τα παιδιά µας. Η ΝΙΚΗ του Ελληνισµού και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας.

Τι πιστεύετε ότι είναι αυτό που χρειάζεται η πόλη από την επόµενη κοινοβουλευτική οµάδα;
Η πόλη µας έχει πολλά και χρονίζοντα προβλήµατα που δυστυχώς η κοµµατοκρατία δε θέλει να δώσει λύσεις εδώ και πολλά χρόνια.
Ως πατέρας πολύτεκνης οικογένειας, έξι παιδιών, θεωρώ πως ένα από τα βασικότερα προβλήµατα είναι η αποκατάσταση του αισθήµατος ασφάλειας και αστυνόµευσης του Έλληνα πολίτη, οι συγκοινωνίες και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της πόλης, η Υγεία που είναι ένα από τα σοβαρά και επιδεινούµενα προβλήµατα της πόλης µας. Το ΕΣΥ (Εθνικό Σύστηµα Υγείας) βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση µε δύο λέξεις, ερήµωσε από έµψυχο και άψυχο υλικό και κανείς δεν ενδιαφέρεται. Γνωρίζεται πως οι πολίτες καταφεύγουν, για να βρουν την υγειά τους, σε βουλευτικά γραφεία όπου γίνεται ανταλλαγή ή εξαγορά ψήφων για του εξασφαλίσουν ένα ιατρικό ραντεβού ή για µια εξέταση, δεν συζητώ για την διενέργεια χειρουργικών επεµβάσεων. Και κάποιοι παριστάνουν τους υπουργούς και υφυπουργούς υγείας.


Ο ∆ρ Νικόλαος Παπαδόπουλος, θωρακοκαρδιοχειρουργός, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1971. Είναι έγγαµος πατέρας έξι παιδιών. Έχει γιγαντιαία συνεισφορά στο χώρο της Υγείας από το 1997 έως σήµερα, και ενεργό µέλος τοπικών και διεθνών οργανισµών.


Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ