Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Νίκος Φερενίδης, Κάτω Σχολάρι

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Όπως και την προηγούμενη περίοδο ως Τοπικός Σύμβουλος Σχολαρίου έτσι και στη νέα θητεία από τη θέση του Προέδρου πια θα συνεχίσω να στέκομαι με πλήρη ειλικρίνεια και ακεραιότητα απέναντι σε όλους τους συμπολίτες μου, τους οποίους και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους.

Την επόμενη περίοδο θα αγωνιστώ για την πιο ενεργή συμμετοχή στις αποφάσεις της διοίκησης όλων των πολιτών, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις. Στόχος είναι να συσταθεί μια νέα δίκαιη τοπική αρχή με αποδοτικό και ισχυρό χαρακτήρα, που θα διοικεί με αξίες ηθικής και θα υπηρετεί με πλήρη διαφάνεια τις ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας.

Θα συνεχίσω το έργο μου με σοβαρότητα, αξιοπρέπεια και εντιμότητα. Η πόρτα μου θα είναι ανοιχτή σε κάθε πολίτη, η ασφάλεια των οποίων είναι μια από τις προτεραιότητές μου, όπως επίσης και η επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας, προκειμένου ν’ αναβαθμιστεί περισσότερο η ποιότητα της ζωής στον τόπο μας.

Ακόμα, προτεραιότητες μας ως νέα διοίκηση στο Τοπικό Συμβούλιο αποτελούν ο σεβασμός των δημόσιων χώρων, η άμεση έναρξη του μεγάλου έργου των ασφαλτοστρώσεων το οποίο ξεκινά σε λίγες μέρες όπως είχε προαναγγείλει και ο δήμαρχός μας Θεόδωρος Παπαδόπουλος και θα περιλαμβάνει 6 δρόμους εντός αλλά και πέριξ της Κοινότητας Σχολαρίου.

Προχωράμε άμεσα στην αναβάθμιση – αναμόρφωση του χώρου της παιδικής χαράς και την τοποθέτηση των νέων παιχνιδιών. Επίσης, με την προκήρυξη από πλευράς πολιτείας του διαγωνισμού για την εκπόνηση των Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων, όπου έχουμε έναν και μοναδικό ανάδοχο και μάλιστα από την περιοχή του δήμου, θα δοθεί η δυνατότητα να καθοριστούν τα όρια των επεκτάσεων των οικισμών μας, καθώς και των χρήσεων γης. Αποκαθιστώντας με ρεαλισμό και με διάλογο με όλους τους πολίτες της Κοινότητάς μας τυχόν παραλείψεις του παρελθόντος.

Επίσης έργο πρώτης προτεραιότητας για την κοινότητά μας είναι η έναρξη κατασκευής του νέου βιολογικού, που ξεκινά πλησίον του μικρού φράγματος με χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης δύο ετών.

Την επόμενη δημοτική περίοδο θα γίνουν και όλες οι απαραίτητες μικροεπεμβάσεις για τη διευθέτηση των ομβρίων στο Φράγμα Σχολαρίου, αλλά και η αναβάθμιση του προαύλειου χώρου του σχολείου μας. Επιπλέον, σε συνεργασία με τα μέλη του Πολιτιστικού μας Συλλόγου, με το Δήμο και με συντονισμένες ενέργειες, θα γίνει διερεύνηση χώρου, ώστε να ικανοποιήσουμε ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής που είναι η ίδρυση Λαογραφικού Μουσείου στο χωριό μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ