Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

ΜΙΧΑΛΗΣ & ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΛΥΡΑΚΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλη μια εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία.  Πανηγυρίζει η Αποχή για την επανεκλογή της, μα δεν έχει μιλιά να εκφραστεί. Πανηγυρίζει μαζί και η Δημοκρατία, που εκλέγει κυβέρνηση με το 1/5. 

Εμείς δεν μένει παρά να εμπιστευτούμε το νέο σχήμα, ελπίζοντας πως θα συμπράξει για το κοινό καλό. Διότι αν μας κοστίζει καθε μηνα έως και 20000€ ανα κεφαλή, θα έπρεπε τουλάχιστον να ζούμε με κάποια ελπίδα ότι αυτά πιάνουν τόπο. 

Πάντως εμείς στην Άποψη περήφανα εκλέξαμε όλους όσους είχαμε στο Αφιέρωμα μας και το κόμμα τους μπήκε στη Βουλή. Πιστεύουμε πραγματικά σε κάθε ένα και μία εξ’ αυτών και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία με ομοψυχία. 

Αύγουστος, η Κυριακή του Χρόνου. Μήνας ανάκαμψης δυνάμεων, ανακάλυψης ενός άλλου ρυθμού, εξερεύνησης του αγνώστου ή επανεύρεσης τόπων γνώριμων απ’ το αφήγημα του χρόνου. 

Πόρτες ανοιχτές, εδώ που μας περιμένουν πάντα τα παιδικά μας χρόνια. Πλατείες ζωντανές, για να ξαναχτίσουμε τις ανθρώπινες μας σχέσεις. Να ξαναρχισουν τα γλέντια κι οι χοροί,  για να δώσουμε νέα πνοή στην Παράδοση. Να γεμίσουμε στιγμές, να εκτιμήσουμε αυτούς που έχουμε δίπλα μας, διότι τίποτα δεν διαρκεί παραπάνω από μια στιγμή. Εις μνήμην αυτών που δεν είναι πια μαζί μας, αλλά ζούμε για να πιστεύουμε ότι περνάν καλά κει πάνω. 

Ιωάννης Πολυράκης 

18-08-1960 . 29-07-2022

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ