Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Μεγάλη η συµµετοχή στο 1ο Φεστιβάλ Αθλητισµού Νεολαίας Βασιλικών

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Mια εκδήλωση για τον Αθλητισµό, τη Μουσική και τον Πολιτισµό, αφιερωµένη στη µνήµη του αδικοχαµένου Άλκη Καµπανού, τελευταίου θύµατος της οπαδικής βίας, διοργανώθηκε το Σάββατο 25 Ιουνίου στα Βασιλικά. Πρόκειται για το 1ο Φεστιβάλ Αθλητισµού και Νεολαίας που τελεί υπό την αιγίδα του δήµου Θέρµης που πραγµατοποιθηκε στο γήπεδο του ΑΕΤΟΥ στα Βασιλικά. Στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ περιλαµβάνονταν φιλικοί ποδοσφαιρικοί αγώνες µε τη συµµετοχή και των Παλαίµαχων του Άρη καθώς και οµιλίες των παλαίµαχων ποδοσφαιριστών Άγγελου Χαριστέα και Φάνη Κατεργιαννάκη.

dimarxos.gianiou 1
xaristeas 1
kampanos.gianiou 1
patoulidou.gianiou 2

Παράλληλα βραβεύτηκαν τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωµατεία του δήµου Θέρµης, ενώ παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το τραγούδι µε τίτλο “Με λέγανε Άλκη” από το τµήµα φωνητικής της Θάλειας Μαυρίδου του ∆ηµοτικού Ωδείου Θέρµης. Το πρόγραµµα ολοκληρώθηκε µε τη συναυλία του Stavento τον οποίο συνόδευε η Ιόλη Πενταρά.

Το 1ο Φεστιβάλ είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς όλα τα έσοδα διατέθηκαν στην οικογένεια του µικρού Ιωσήφ ο οποίος βρίσκεται σε νοσοκοµείο στην Αγγλία καθώς αντιµετωπίζει σοβαρό πρόβληµα υγείας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ